Skocz do zawartości

czy mozna zmienic jezyk na angielski e39 duzy bc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam czy mozna zmienic jezyk z niemieckiego na angielski ?[bo polskiego zapewne nie ma]...Jezeli da sie to prosze o info jak to zrobic.Pozdrawiam i dzieki za odp
Opublikowano
jeżeli przez duży bc rozumiesz wersję z ekranem 16:9 to w głównym menu wchodzisz w einstellungen i przewijasz do "sprache". Zależnie od tego co się ukrywa pod "GB" dostaniesz inny język.
Opublikowano

kolego skoro w e34 to szło zrobić - ja miałem te większe zegary i zmieniałem na język ang a było ich chyba z 8 to i pewnie w e39 idzie to zrobić. W e34 o ile pamiętam robiło się to tym przyciskiem o kasowania kilometrów i jakoś zapłonem trzeba było kombinować, jak sobie przypomnę to dopiszę.

z forum e34

Przekręcasz kluczyk na poz.1 i naciskasz prawy przycisk na zegarach na 10s. zmieni się język,kolejne języki wybierasz naciskając przycisk na kolejne 10s.

Kolejność języków jest chyba taka:

niemiecki, angielski, francuski, włoski,hiszpański.

Opublikowano
Można też to zrobić za pomocą komputera, jednakże kasują się chyba wtedy wszystkie liczniki bieżące.