Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To był m.in. jeden z powodów dla których kupiełm używane BMW a nie używane Audi. Porównajcie oba fora a się przekonacie o czym pisze!

Szacuneczek! :D

Hmm...ja jakiś miesiąc temu wszedłem na F Audi.Nie zauważyłem tam chamstwa itp.Może się coś zmieniło a może wchodziliśmy na inne fora :worried:

Też czasami przeglądam forum audi i nic złego tam nie widziałem duzo humoru,mądrych porad i wogole spoko jest tamto forum.Ja wybrałem BMW bo ma to coś powiedział bym ze dusze daje B.duzo przyjemności z jazdy a w audi jedziesz bo jedziesz jazda nim zalatuje nudą nie wiem czemu moze dlatego ze to Fwd

Opublikowano
Forum jest bardzo dobrze prowadzone, nie ma chamstwa, buractwa.

Jest za to koleżeńska pomoc i wsparcie.

To był m.in. jeden z powodów dla których kupiełm używane BMW a nie używane Audi. Porównajcie oba fora a się przekonacie o czym pisze!

"ciekawe" stwierdzenie :duh:

może jakies konkretne przykłady kolega poda :?:

Opublikowano

ja mogłbym podac duzo przykładów ,ze na forum Audi jest mimo wszystko mniejsza cenzura niz tu, tylko po co ? Nie ma sensu robic kolejnej sprzeczki - kazdy czyta takie forum jakie mu sie podoba i nie ma co ich porównywac. Dla jednych jest lepsze Audi A6 a dla innych seria 5 i tak tez jest z forami.

Na pewno ktos od Audi tez wychwyci kilka sprzeczek z naszego forum ( w tym nawet z moim udziałem :D ) i moze to posłużyc jako kontrargument ale nie taki jest sens naszych rozważań w tym wątku.

Pozdrawiam

Opublikowano
Forum jest bardzo dobrze prowadzone, nie ma chamstwa, buractwa.

Jest za to koleżeńska pomoc i wsparcie.

"ciekawe" stwierdzenie :duh:

może jakies konkretne przykłady kolega poda :?:

Witam!

Forum Audi czytałem jesienią 2004 i zimą 2005.

Wtedy moje odczucie było następujące:

dużo bluzgania, mało wartościowych porad, liczne wątki "kto ile wyciągnął" i nic poza tym.

Ale wejdę na tamto forum i poobserwuje jakiś czas.

:: Moje auto ::

:: Nieważne czym jedziesz, ważne dokąd ::

Opublikowano

Nikt tu nikogo pod pistoletem nie zatrzymuje,

a wręcz przeciwnie ja tu siedzę z prawdziwą przyjemnością,

I ja się chciałem podlizać :D

Uważam że mamy bardzo dobrze i rozważne władze na forum.

Ale czy przypadkiem to nie my jesteśmy tacy super,

my zwykłe szare usery ?

PS.

Admin, root = GOD