Skocz do zawartości

E9X - uchwyty na kubki - doposażenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy są jakieś inne uchwyty na kubek/butelkę? Ten dokładany przeszkadza pasażerce i lipa. Ma ktoś jakieś inne rozwiązanie?

-------------------

Artur

• Odpowiedzi 58
  • Wyświetleń 28,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
z wad delikatnie przeszkadza przy wbijaniu 5 tego biegu ale to kwestia 3 dni i zapominasz o sprawie :)

wystarczy zamienić skrzynię na automat i po sprawie :wink:

Opublikowano

pewnie że automat by się przydał :) w touranie miałem DSG i się na automacie sparzyłem ale mimo to następny już będzie automat :)

żeby nie było nie na temat do kolegi Arturl1 - ten uchwyt jest chyba jest najrozsądniejszym rozwiązaniem :)

Opublikowano
Ciezki temat z tymi uchwytami, nie da sie jakos w desce wyciac zeby wsadzic ori uchwyty z doposazenia? Lub wymienic czesc deski ? Pewnie koszta by przerosly ...
Opublikowano
sam demontaż deski to już sporo zabawy, samemu się raczej nie zamontuje się ori bo wyjdzie druciarstwo i wykluczą Cię z forum :))

Wymiana deski to około 3h ... wiec tragedi nie ma

Opublikowano
tak ale trzeba całą drugą deskę wstawić więc faktycznie czasu nie tak wiele jak się ktoś zna i wymieni sam, tyle że koszta jak dla mnie bardzo duże jak na efekt posiadania dwóch uchwytów na kubki :)

Edytowane przez Marina_Club

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam .... odswieze temat..... W którym miejscu zamontowac go w bmw e60 ? zeby byl odpowiedni kąt. ?
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
a masz w tunelu miejsce żeby go zamontować ? u mnie jest taka jakby kieszeń która pod spodem go trzyma, co do miejsca jak sam będziesz kombinował to zacisnij pięść na drążku nie wiem czy masz automat czy manual ale chodzi o to żeby nie uderzać ręką podczas zmiany biegów
Opublikowano
Może uda się coś znaleźć do trójeczki :)
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,

Czy probowal ktos doposazyc swoje e90 w oryginalne uchwyty w ASO i wie jak wyglada to cenowo?

Pozdrawiam

Opublikowano
Mówisz o całej nowej desce - ile kosztuje w aso :mrgreen: ?
http://i.imgur.com/TJRt6Lp.jpg?1
Opublikowano

Już prostuję. Nie wiem jak wygląda to w wersji przedliftowej, ale w moim modelu wygląda na to, że wymienić musiałbym "jedynie" część obudowania wokół schowka (tego przy nogach pasażera). Nie wydaje mi się, aby cokolwiek trzeba byłoby robić z deską rozdzielczą.

http://fotowrzut.pl/tmp/upload/UQHTUOT3IN/1.jpg

Ten oto element. Bez klapy schowka oczywiście.

Opublikowano
w przedlifcie jest to element stały , swoją drogą nie miałem pojęcia że można to zmienić z LCI, jesteś pewny że to nie całość deski ?>

A jestes pewny ze w przedlift sie nie da?

Opublikowano

Przecież kolega pisze że to monolit i tak jest!!!

Zobacz sobie w realoem.

Opublikowano
dla pewności i przekonania siebie samego zdejmij listwę ozdobną nad schowkiem , od boku delikatnie ciągniesz i odciągasz po kawałku ona jest na wcisk więc nic nie uszkodzisz, po demontażu widać że jest to odlew całościowy
Opublikowano
Faktycznie jest to cała deska rozdzielcza. Szkoda. W trakcie wizyty w ASO zapytam jeszcze dla wewnętrznego spokoju. To w mojej poprzedniej głupiej Maździe miałem multum miejsca na butelkę z napojem czy kubek z kawą, a tutaj... :roll:
Opublikowano
A tutaj bida. Zdecydowanie trzeba wrócić do mazdy
http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF