Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam panów. Mam pytanie. Przednia szybka wyrwala kamykiem, poszedl pajaczek, nic sie nie wymysli trzeba ja wymienic, przegladam ogloszenia na allegro i widze że ceny przedniej szyby sie różnia w zaleznosci od nadwozia, czy faktycznie jest tak, ze szyba od sedana, bądź kombi nie bedzie pasowała do coupety ? Edytowane przez michal85_rdm
Opublikowano
z tym klejeniem to nie da rady, bo poszly takie dwa promienie po 15 i 25 cm na wysokosci oczu kierowcy przy lewym słupku. Wiec tu żaden cudotworca nie pomoże. Dzieki za szybką odpowiedz :)
Opublikowano
Nie beda pasowac bo zauwaz że drzwi od coupejki sa dluższe niz w sedanie

kolego zauważ, że mowiłem o przedniej, a nie bocznej szybie :) znalazlem zakład w Radomiu na ul. Polnej 60, za wymiane szyby z zielonym paskiem, wraz z uszczeka powinienem sie zmiescic w 500zl.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a jednak i przednia szyba różni się w coupe, musi byc właściwa i już - co do okazyjnej wymiany to lepiej wszystkiego dopatrzyc, ostatnio dotknęła mnie oferta za 450, finalnie 540 ( plus 90 wymiana, nie wspomniane), na koniec wycieraczki nie chodzą, on nie ma kompa do initalizacji czujnika deszczu a owy czujnik to częśc z e60 z 2007 roku beztrosko zamontowana na mojej biednej starej e46 - nawet z kompem nie poradzisz potem, nie widzi takiej nówki :(
Opublikowano
musze Ci powiedziec, ze oferty wahaja sie za wymiane przedniej szyby, bez uszczelki od 387zl do 710zl pomijajac ASO, w niektorych jest doplata za szybe z zielonym paskiem. Auto nie ma czujnika deszczu "na szczescie" :) wiec ta cena jest nizsza :) czeka mnie to, bo 3 lub 4 wrzesnia nabęde właśnie swoje pierwsze BMW :) i to bedzie 1 rzecz ktorą będę musial zrobic :)