Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Jak w temacie zatrzasnąłem kluczyki w bagażniku. Proszę o pomoc na pw. Miałem tylko 1 kluczyk a żeby było lepiej moją Becie kupiłem 4 tyg. temu :( .Wiem że napiszecie poszukaj w ogłoszeniach fachowców od otwierania niestety nic z tego jestem teraz w holandii. Wezwałem pomoc drogową, przez 1,5 godz. 9próbowaliśmy otworzyć i nic. Posiadam e39 z 2001r
Opublikowano
Niestety nikogo od kluczy nie wezwę, próbowałem szukać w internecie ale nie znalazłem -bariera językowa holenderskiego nie umiem. A szybę jak wybiję to dostane się do bagażnika sedan ma otwierane siedzenia, tylko nie chce jeszcze wybijać szyby, mam nadzieje na inne rozwiązanie.
Opublikowano
Ja mam akurat składane. Podzwoniłem właśnie po kilku firmach i wszyscy odesłali mnie do ANWB jednak teraz jest tam zamknięte. Co dopiero kupiłem auto wiec na otworzenie auta w ASO mnie narazie nie stać.
Opublikowano
Witam.Spróbuj załatwić 120cm druta o grubości około 3mm wygnij go w łuk,a n końcu zrób haczyk większych rozmiarów tak aby złapał za klamkę.Odegnij narożnik drzwi i zablokuj jakimś czymś abyś miał swobodne pole manewru,wsuń drut złap klamkę i pociągnij rygle powinny się podnieść.
Opublikowano
niestety to nic nie daje, jak już pisałem próbowaliśmy różnych sposobów z Panem z pomocy drogowej. Auto się nie otwiera bo pierwsze pociągniecie za klamkę powoduje elektroniczne otworzenie centralnego zamka a bmka po 5 czy 15min od zamknięcia samochodu wyłącza elektronikę wewnątrz.
Opublikowano
witam, niestety jak zamkniesz autko z pilota to amen bez" specjalistycznego sprzętu złodziejskiego"nie otworzysz w twoim przypadku wybij szybę i to taką żebyś dostał się do bagażnika po kluczyk bo drzwi nie otworzysz.na ASO bym nie liczył oni zaproponują ci sprowadzenie kluczyka serwisowego z fabryki .pracuję w pomocy drogowej i znam temat