Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zloty BMW sa co piatek na Galerii slonecznej o 19.Ostatnie piętro parkingu.
...Ciśnij jeśli masz pasję nie stawaj,wsiądź odpal fure w gaz napier...szyby w dół,ryk silnika niech cię niesie:)
Opublikowano
ale jak by się szykował jakiś większy zlocik to jak byście mnie mogli poinformować z góry dzięki :cool2:
file:///C:/Users/admin/Desktop/BMW.jpg
Opublikowano
tak ale chodzi mi o taki jak był w kozienicach czyli około 2000 aut jak coś to z góry dzięki :cool2:
file:///C:/Users/admin/Desktop/BMW.jpg
Opublikowano
O takim na 2000aut zapomin...organizacja,reklama rozgłos...lata spotkań począwszy od kilku aut do ilości jak na innych zlotach...pozatym na 2000aut potrzebne conajmniej lotnisko i BARDZO ale to BARDZO dobra organizacja(pozwolenia,policja,straż,pogotowie)...w radomiu można zorganizować coś na kilka aut chętnych...
...Ciśnij jeśli masz pasję nie stawaj,wsiądź odpal fure w gaz napier...szyby w dół,ryk silnika niech cię niesie:)
Opublikowano
Załóż temat w innym dziale,o odpowiednim tytule i szukaj chętnych...ja też chetny.
Opublikowano
tez sie pisze ale nie wiem czy mi sie uda wjechac na 3 pietro z moimi progami:P

I jak niesprzedasz do tego czasu.

Opublikowano
Do zimy przebujam sie na tych kołach, przyznam sie uczciwie, ze o jakim kolwiek komforcie nie ma co mowic jesli opona ma 265 szerokosci i profil 35. Swoja drogą szukam felg stalowych do kupienia:)
Opublikowano
A tak wogóle musisz mnie przewieść 323 bo następne będzie takie auto w coupe ale musze się przejechać co i jak...
Opublikowano
A tak wogóle musisz mnie przewieść 323 bo następne będzie takie auto w coupe ale musze się przejechać co i jak...

poki co zrobilem 400km, wiec wiele Ci nie moge powiedziec, jestem na etapie wymiany uszczelki pod miska, i tej zlaczki metalowo gumowej na wale napedowym, wyleciala mi jej nazwa teraz z glowy. Zostalo jeszcze nabicie klimy i pare innych pierdół. Co do samej jazdy i komfortu nie bede sie wypowiadal, bo o ile sie nie jedzie na 1905 roku, po rownym asfalcie to samochod zyje wlasnym zyciem. Z przodu mam 235 i mala sportowa kierownice. Koła wraz z oponami bede sprzedawal na zime, wiec jak jest jakis masochista to pisać do mnie ;) pewnie bysmy sie dogadali. Felga oczywiscie 18'' RH.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...