Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam forumowicze,od wczoraj dzieją mi się dziwne rzeczy w aucie a mianowicie,klimę nabijałem miesiąc temu było wszystko robione od podstaw chodziła pięknie chłodziła jak należny a wczoraj chciałem ją załączyć i lipa co naciskam włącznik od klimy to dioda miga nie załącza się następna rzecz od razu sprawdziłem czy działa webasto załącza się ale coś strasznie brzęczy ale chodzi, potem po przejechaniu paru kilometrów gaszę auto i po chwili jeszcze raz włączam zapłon to kasuje mi kilometry ile przejechałem czy 5 czy 100 i tak za każdym razem a żeby było mało to jeszcze mnie dobiło to ze obroty mi falują to chyba pompa się kończy i koszta masakryczne.A co robiłem przy aucie w sobote tylko podłączyłem i polutowałem kabelki od podnoszenia szyby w klapie,ale kabelki podłączyłem kolorami to tam nic się nie mogło stać chyba?Proszę napiszcie coś jak wiecie i podpowiedzi jakieś,dzięki Wam koszta będą możne mniejsze he heh.POZDRAWIAM :( :( :( :( :( :( :(
Opublikowano
jak masz możliwość to sprawdź sterownik klimatyzacji , jak to cholerstwo walnie to cuda się dzieją, koszt używki około 100zł.
Opublikowano

Witam,

gdyby Kolega właściwie zatytułował swój temat, niewątpliwie zdecydowanie szybciej zyskałby dokładne odpowiedzi na zadane pytania bo dużo łatwiej byłoby go znaleźć. Pomijam już fakt że "były" już na Forum poruszane podobne jak nie identyczne tematy.

1. sterownik klimy

2. akumulatorki zegarów?

http://www.autocentrum.pl/gfx/awc/petrolicons/1999768810_1.gif

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.