Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

W kwietniu tego roku wymienialem kompletne sprzeglo i dawalem do regeneracji moj dwumas. Wszystko ladnie pieknie, ale po 4 miesiacach czuje, ze sprzeglo jest coraz slabsze. Dzis jak jade to czuje sie jak przed wymiana, bierze praktycznie na samej gorze...

Jakies pomysly, bo mi rece opadaja, wydana kasa a tu jakas masakra sie dzieje??

Z gory dzieki.

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano

Prosze mnie tu nie straszyc...:/

Dzis dzwonilem do faceta spod Koszalina, ktory tez regeneruje dwumasu i powiedzial kategorycznie, ze dwumasa nigdy w zyciu nie bylaby w stanie zjechac tarczy sprzeglowej...powiedzial, ze mam szukac bardzie w materiale z jakiego byla wykonana tarcza sprzegla...Sprzeglo sachsa kupione w Intercarsie w Poznaniu i co wsadzili by chinszczyzne w karton Sachsa??

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano

witam

kolego nie dziw się teraz większosć rzeczy robią w chinach,

a to że pudło markowe a w środku chińszczyzna to powszechnie stosowana praktyka

ale i tak musisz wywalić skrzynie , wtedy zobaczysz co zawiniło

Opublikowano

Kurde dalem za sprzego cos kolo 600zl...czlowiek mysli, ze kupuje dobry towar a tu lipa.Ale tak i tak jade do mechanika i wywalamy wszystko i patrzymy co jest nie tak.

Koledzy z innego forum zasugerowali, ze mechanik mogl mnie nabic w butelke i wsadzic jakas uzywke i sobie przygarnac moja nowke.Powiem szczerze, ze nawet takiej opcji nie wykluczam....masakra.

chiptuning, diagnostyka

506 072 789