Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16l lpg to wcale nie tak dużo :8) Masz 2l 24V ? Taki motor ma co ciągać.. Do tego dochodzi automat i ciężka noga :mrgreen:
Opublikowano
Mi zjara nawet 17lpg, automat plus klima. Oczywiscie LPG. W cyklu mieszanym, pol na pol, trasa/miasto wyszlo mi 13l, moze mniej.
Opublikowano

jaka instalacja ??? zwykła ???

ja przy zwykłej na mieście raz miałem spalanie 25 litrów ( zależy jak jeździsz )

http://img11.imageshack.us/img11/6204/e340211.jpg
Opublikowano
Mi w trasie mał◙ paliła jak na 2,5l ( wczoraj sprzedałem piąteczkę :cry2: ) W miescie zawsze wiecej spali.. :twisted:
Opublikowano

hej

Moje szczęście to E34 520i 12v automat, jazda mieszana z przewagą miasto w miarę lekka noga - około 13 lpg mniej chyba się nie da po prostu ten typ tak ma.

Na początek pierwsze kroki to najbliższy dobry zakład LPG, starsze instalacje się rozjeżdżają i mała korekta nie zaszkodzi, zdiagnozują być może zalecą wymianę świec i kabli u mnie wyraźnie pomogło a było 16 - 18 lpg.