Skocz do zawartości

moja 520 pali 16 lpg i to mam w automacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pomorze ktos zeby było mniej mam ja miesiac co zrobic????
Opublikowano
sprzedac i kupic manual.
Opublikowano
16l lpg to wcale nie tak dużo :8) Masz 2l 24V ? Taki motor ma co ciągać.. Do tego dochodzi automat i ciężka noga :mrgreen:
Opublikowano
Mi zjara nawet 17lpg, automat plus klima. Oczywiscie LPG. W cyklu mieszanym, pol na pol, trasa/miasto wyszlo mi 13l, moze mniej.
Opublikowano

jaka instalacja ??? zwykła ???

ja przy zwykłej na mieście raz miałem spalanie 25 litrów ( zależy jak jeździsz )

http://img11.imageshack.us/img11/6204/e340211.jpg
Opublikowano
Mi w trasie mał◙ paliła jak na 2,5l ( wczoraj sprzedałem piąteczkę :cry2: ) W miescie zawsze wiecej spali.. :twisted:
Opublikowano
ja mam 2,0 24 v przy normalnej jeżdzie pali mi do 13 lpg, jazda mieszana. instalacja BRC sekwencja.
Opublikowano
  • Autor
ja mam zwykla i przy dawkowaniu mam srube i 2,0 12v ipali 16 lpg
Opublikowano
  • Autor
a jak zmienie kable zaplonowe i swiece bedzie mniej palic bo zobaczylem dzis to ma przebicie na kablach ????
Opublikowano

hej

Moje szczęście to E34 520i 12v automat, jazda mieszana z przewagą miasto w miarę lekka noga - około 13 lpg mniej chyba się nie da po prostu ten typ tak ma.

Na początek pierwsze kroki to najbliższy dobry zakład LPG, starsze instalacje się rozjeżdżają i mała korekta nie zaszkodzi, zdiagnozują być może zalecą wymianę świec i kabli u mnie wyraźnie pomogło a było 16 - 18 lpg.