Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
siema mam bmw e 36 2.8 i jerzdze na felgach 17 cali opony 225 45 17 zmieniłem koła na 19 cali opony 225 35 19 na jednych i drugi bije lekko kierownica między 60 /80 a przy szybszej pretkosci mniej ale mam takie uczucie jakby trohe buda drzała przy hamowaniu nie bije opony i felgi som ok bo sprawdzałem gdzie mam szukac przyczyny prosze o pomac dziękuje bardzo
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Do takich kół proponuję wymienić tuleje wahaczy na HD lub od M3. Warto tez sprawdzić tarcze hamulcowe.

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano
wymieniałeś niedawno tarcze??Zacznij od sprawdzenia bicia bocznego tarcz,póżniej czy między zwrotnica a tarcza nie ma korozji tak samo miedzy tarczą a felgą.Podnieś auto,zablokuj kierownice i poruszaj kołem na lewo i prawo.Jeżeliś sa luzy to wina tulei wahacza
Opublikowano
póżniej czy między zwrotnica a tarcza nie ma korozji

Tak w woli ścisłości to między piastą a tarczą . No i czy ktoś w ogóle pomyślał o luzie na łożysku koła . No i do autora tematu POPRAW TYTUŁ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.