Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie kupić surowy i go dorobić i zaprogramować Warszawa i okolice.

jeden uległ mi uszkodzeniu :( i niestety muszę dorobić nowy:(

ktos dorabiał lub ma jakieś namiary?

dzięki za pomoc

IMPORT CZĘŚCI DO KIA I HYUNDAI CZĘŚCI NOWE ORYGINALNE ORAZ ZAMIENNIKI

KONTAKT [email protected]

GG 22098562

kom 502100017

Opublikowano
Ja was koledzy nie rozumiem,na allegro chcą za taki cyrk 450-500zł,a w ASO nowizna zaprogramowana orginał kosztuje 620zł,albo to nie twój samochód,albo lewy,że boisz się jechać do ASO po nowizne ori.Tyle kosztuje bo koledzy dorabiali do e39 po lifie,siorka robiła do e38,stąd znam cene.A jak spytałem z ciekawości w ES zaśpiewali 170€ wiec żaden majątek i zero ceregieli.POzdr
Opublikowano
Polak szuka gdzie taniej a nie że boi sie pojechac do aso to nie odpowiedz na zadane pytanie:)

GG 22098562

kom 502100017

Opublikowano

A poza tym oryginalny z ASO to:

faktura VAT (jeśli ktoś potrzebuje

kwit dla ubezpieczalni jakby coś...

gwarancja

pewność że ten "ktoś" tańszy nie zrobił sobie duplikata...

Opublikowano
Gdzie kupić surowy i go dorobić i zaprogramować Warszawa i okolice.

jeden uległ mi uszkodzeniu i niestety muszę dorobić nowy:(

ktos dorabiał lub ma jakieś namiary)

Polak szuka gdzie taniej a nie że boi sie pojechac do aso to nie odpowiedz na zadane pytanie:)

Dostałeś przecież odpowiedź gdzie można kupić + dorobić kluczyk w Warszawie i okolicach = w każdym ASO.

Dodatkowo otrzymałeś radę abyś nie posiłkował się pokątnymi rzemieślnikami bo to się nie opłaca oraz może się źle skończyć dla Ciebie i Twojego auta...

Dlatego trudno zrozumieć Twoją pretensję bo spodziewaliśmy się krótkiego "dziękuję"... :?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W ASO koszt do X3 to dokładnie 627zł.

Podajesz VIN auta, dowód posiadania auta i kluczyk za ok 14 dni przyjeżdża do ciebie prosto z centrali BMW w Monachium.

Wszystko pewnie i z gwarancją BMW.

Więc dorabianie u różnych magików za 500zł uważam za bezsensowne :)

BMW = Radość z jazdy
  • 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jeden uległ mi uszkodzeniu

Na czym polegało to uszkodzenie? U mnie jeden kluczek przestał otwierać i zamykać zamek z pilota natomiast dało się odpalić samochód. Serwis orzekł, że pilot padł i trzeba zamówić nowy :( Ponieważ miałem zapasowy to sprawę odłożyłem na później.

Wczoraj "padł" mi pozostały sprawny kluczyk. Stało się tak prawdopodobnie po tym, jak przez długi czas były naciśnięte przyciski w kieszeni (robiłem coś w ogródku "na kuckach"). Przypomniało mi się, że w ROVER-ze, którego kiedyś miałem czasem padała synchronizacja pilotów. Przeprowadziłem procedurę i mam dwa sprawne piloty :D :D :D

Opublikowano

u mnie "uszkodzenie" tzn zaginięcie a dokładniej mój syn go gdzieś skitrał:) i nie mogłem go znaleść do tej pory nie wiem gdzie on jest:)

zamówiłem nowy w serwisie i teraz jest schowany bym znowu nie musiał dorabiać nowego :)

GG 22098562

kom 502100017

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie, mam inne pytanie – mam strasznie zjechaną tą plastikową „rączkę” kluczyka – sam kluczyk działa bez zarzutu (pilot do centralnego jest osobno, nie w kluczyku). Czy można wymienić sam ten plastik na nowy?

Obudowa pilota również jest mocno nadwyrężona – czy muszę udać się do aso po nowy, czy można dostać jakiś zamiennik?

Wybaczcie - teraz dopiero zobaczyłem, że to forum o e83, a moje pytanie dot. e36. Pozdr

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
A jak się programuję pilota :?: Dzisiaj dostałem kurierem nowy kluczyk wraz z książkami tylko, że nie działa otwieranie z pilota, ręcznie wszystko działa.