Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

dostałem ostatnio propozycje kupna Navi 4:3 do E39.

W skład tego zestawu wchodzi:

-Monitor 4:3,

-Tuner TV,

-Zmieniarka CD ,

-Tuner radiowy,

-Wiązka,

-Blachy montażowe

Czy do zamontowania tego wszystkiego żeby działało jest potrzebne coś jeszcze ?

Generalnie zależy mi na radiu i TV bo navi jest zbędna.

Czy da radę podłączyć tylko i wyłącznie radio do tego monitora na wiązce z radia Business ? Czy są różne ?

Pozdrawiam i dziękuje :)

Opublikowano
za dwa lata nie biedzie telewizji analogowej i wszystkie starsze tunery TV w bmw będą bezużyteczne chyba ze ktoś przerobi jako monitor i zamontuje dekoder mpeg4

champion

e53 3.0dA 2005

e53 3.0dA 2004

Opublikowano

No ale jeszcze dwa lata sobie z tym polatam :)

Generalnie fajnie to wygląda, jak dla mnie to jakby dało radę podłączyć do tego monitora tylko radio to też byłoby fajnie. Tylko nie wiem czy wtyczka ze zwykłego radia będzie pasowała do Monitora ?

Opublikowano

Podepnę się pod temacik i zapytam odnośnie filmów na małej navi 4:3.

Rozglądam się na allegro za cyfrową zmieniarką, do której podłączamy pendrive albo kartę SD i mamy odtwarzacz MP3, super sprawa ale ja bym chciał pójść o krok dalej i żeby działały mi filmy wrzucone na kartę SD, czy jest jakieś urządzonko, dzięki któremu miałbym taką funkcję? Bo na aukcjach z opisem cyfrowych zmieniarek mp3 jest tylko mowa o MP3/WMA

Bo życie zaczyna się od ośmiu cylindrów :) Moja 540iA

http://forum-lines.ru/rez/ab192360.gif