Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam takie pytanie...

Czy do E30 pasowałby jakiś inny bak od bmw ?? np taki od E32 ??

Bede wdzieczny za wszelkie informacje

Pozdrawiam

Opublikowano
Chciałbym wiedzieć właśnie czy pasowałby taki bak... tylko tyle...chciałbym aby wypowiadali sie takze ci którzy sa obeznani w tych sprawach
Opublikowano

Tyle to ja tez wiem :wink: ... moj ma akurat 63 litry...chyba,bo nigdy nie tankowałem go do pełna...silnik mam 1.8i,rocznik 87 poczatek nowej zmienionej e30 . Byłem Ciekaw czy jest możliwe zeby wstawić wiekszy bak,bo znajomy mówił ze on moglby wstawic bak do mercedesa 123 z merca s klasy....120 litrów. :D dlatego ja sie zastanawiałem czy z moja bmka mozna by bylo cos podobnego zrobić.

Dzieki za odpowiedz

Pozdrawiam

Opublikowano
o rany a po co ci wiekszy bak jak nawet tego co masz nigdy nie zatankowales do pelna :mad2:

życie zaczyna sie od 200km/h

http://royy.net/~serfer123/bmw/7.JPG

Opublikowano
W polsce bym go do pełna nie zatankował...ale u ruskich tak :)A jakby byl wiekszy bak z paliwem to moglbym jeszcze troche tego sprzedać tutaj...:) i dlatego wlasnie sie zastanawiam nad tym wiekszym bakiem :D
Opublikowano
750 ma 100 litrow , albo nawet ponad :wink: , im mniej bezyny w baku tym gorzej dla pompy
BMW nie dla idiotów :naughty: :diabel_smiech: , LPG :naughty:
Opublikowano
poszukaj na allegro - sa dodatkowe baki do E30 ktore wrzucasz w bagaznik i laczysz z glownym o pojemnosci 40-60 litrow - pochodza one z aut sygnowanych przez Hartge i Alpine bo przy spalaniu rzedu 20 litrow na 100 km te bestie szybko wypijalyby te 60 literkow z baku :D. Allegro.

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D