Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich :)

mam takie pytanie...moje autko 520 e39,czy mozna calkowicie wyjac filtry przeciw pyłkowe,znajduja sie one na podszybiu.sa one strasznie juz brudne.czy stanie sie cos jesli jakis czas bede jezdzil bez nich??

Opublikowano

mam takie pytanie...moje autko 520 e39,czy mozna calkowicie wyjac filtry przeciw pyłkowe,znajduja sie one na podszybiu.sa one strasznie juz brudne.czy stanie sie cos jesli jakis czas bede jezdzil bez nich??

Tak stanie sie,zaparchasz cały układ syfem,jak będziesz włączał klime w póżniejszym czasie,będziesz miał jeden smród i hodowle grzybów.Filtry węglowe kosztuja 60zł w promocji www.silesiaparts.pl ,co za patent mieć BMW a szczędzić na podstawowych pierdołach eksploatacyjnych--szczyt wiochy :duh: --prosze bez urazy,takie zagrywki psuja i tak zszarganą opinie kierowców BMW.

Opublikowano

Jeśli póki co nie zamierzasz kupować nowych filtrów to weź te, które są tak usyfione i przedmuchaj porządnie kompresorem. Wszystkiego z nich i tak nie wydmuchasz ale na jakiś krótki okres czasu (zanim kupisz nowe filtry) trochę poprawisz ich funkcjonowanie.

Pzdr.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jedź do Arka na Przemysłową "Autko".Ja kupowałem zwykłe(nie węglowe) miał od ręki i kosztowały niewielkie pieniądze.
ec2Wze6.jpg
Opublikowano
dzieki Panowie za podpowiedz :) ... dani nie chodzi o to zeby szczedzic tylko wszystko poszlo na wyjazd :? dlatego zastanawialem sie czy jesli wyjme to cos sie stanie,ale przedmucham je i po powrocie wymiana :)