Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od początku nabycia mojej buni nie wiem co to za urządzenie i jak moge to ustwić brak kompa w bussines cd tylko w licznku brak pilota , uruchamia się podczas otworzenia dzwi od czasu da czasu raz na rok samo jak samochud spoczywa bez ruchu posiada tłumik ale spalin tam nie widze nic taakiego .. ;/ prosze o pomoc dodaje tabliczke urządzenia

dodam ze uruchamia się bez względu czy jest -30 czy +30 na dworze :(

http://img852.imageshack.us/img852/3572/dsc00375e.jpg

Pozdrawiam adadus

Przepraszam za błędy w szczególności Admina

Opublikowano
to odblokowanie pytam o przyczyne dlaczego sie włącza przy otwieraniu dzwi bez względu na temperature .

Pozdrawiam adadus

Opublikowano
to odblokowanie pytam o przyczyne dlaczego sie włącza przy otwieraniu dzwi bez względu na temperature .

A czujnik temp masz sprawny?,bo samo zaprogramowanie to szczegół który znajdziesz w temtach poddanych pod nos przez kol. CIHY525.Poczytaj jak kodować i dekodować funkcje twojego webasta.

Opublikowano
sprawny ale nie mam nic do tego ;/ żadnego pilota ani bc w radiu tylko w liczniku a nie wiem czemu to sie wł jak otwieram dzwi ;/

Pozdrawiam adadus

Opublikowano
sprawny ale nie mam nic do tego ;/ żadnego pilota ani bc w radiu tylko w liczniku a nie wiem czemu to sie wł jak otwieram dzwi ;/

A skad webasto wie jaka jest temp otoczenia :?: -skoro czujnik według ciebie nie ma nic do tego :norty: Skoro masz małe BC,podepnij pod dobry program i sprawdz jak jest zakodowane(ustawione),najpierw znajdż dobrego mecha z kompem który ogarnie ten temat,a nie takiego co ma tylko programy diagnostczne.Podejżewam że Carsoft i NCS da rade na bank zmienić ustawienia.

Opublikowano

napisałem ze czujnik działa chyba widze temp jaka jest i sie zmienia

a w zrozumienie nie mam nic do tego chodzilo o pilot :)

Pozdrawiam adadus

Opublikowano
masz niesprawne to webasto domyslam sie ze nie odpala..... w bagazniku jest od niego bezpiecznik.. wyciągnij go narazie i pomysl co dalej czy go wymieniac czy naprawiać...

champion

e53 3.0dA 2005

e53 3.0dA 2004

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
napisałem ze czujnik działa chyba widze temp jaka jest i sie zmienia

a w zrozumienie nie mam nic do tego chodzilo o pilot :)

Masz padnięty sterownik(płytka sterująca) od webasto wyjmij bezpiecznik nr 47 w bagażniku i do kiedy nie naprawisz płytki sterującej nie będzie ci się włączać przy każdym otwarciu drzwi niezależnie od temperatury. Prawdopodobnie twoje webasto służy tylko do dogrzewania silnika.