Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, od dwóch tygodni mam problem ze sprzęgłem w mojej 316i. Podczas ruszania sprzęgło "bierze" trochę wyżej niż połowa, do tego w tym momencie auto dostaje lekkiego kangurka. Efekt jest taki że przy ruszaniu auto nie idzie gładko tylko ma dziwny "skok". Domyslam sie że kończy mi się sprzęgło dlatego chciałem zapytać jaki może byc koszt takiego sprzęgła? Rocznik mojego auta to 96 a silnik to 1,6
Opublikowano
mam sprzęgło do sprzedania. nie kupuj nowego bo bedziesz żałował. napisz na priv powiem co i jak. pozdrawiam

Tak jasne, kup używke to bedziesz maił większy zal.. :duh:

SACHS!!!

Opublikowano
nie wiedze nic złego w używanych gratach - sam kupuję i nie płakałem jeszcze - trzeba wiedzieć co kupić a nie w ciemno :nienie: jak chcesz to też mam taki komplet dla ciebie (koło jednomasowe tarcza docisk + wszestkie śruby
Opublikowano

przynajmniej ktoś jeszcze mysli jak człowiek :)

jak kogos stac to niech kupuje nowe... przy sprzęgle różnicy wielkiej nie ma ale przy przepływomierzu na przykład juz jest....100zł za ciuchany a 2200zł pachnący nowością

Opublikowano
też nie mam nic do używanych części ale np sprzęgło wolałbym mieć nowe i to z gwarancją

I o to mi właśnie chodzi, też używki kupuje nic nie mam do używek, ale tak jak kolega napisał wyżej wołałbym nowe, :roll: