Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam!!! Mam pytanie jak zapalę światła to dlaczego nie świecą się te pomarańczowe diodki na łezce przedniej lampy?? Wie ktoś?? Bo słyszałem właśnie że w 2003 roku się to nie świeciło jeszcze, ale widzę że diodki są no to po co one są jakby się miały nie świecić?? :wink:
Opublikowano
Bo słyszałem właśnie że w 2003 roku się to nie świeciło jeszcze

Świeciły. Może masz coś uszkodzone i dla tego nie świecą. Nie wywala żadnego błędu albo komunikatu o przepalonej żarówce?

http://img820.imageshack.us/img820/8426/bkpy.jpg

EX: 530 dA

Opublikowano
To można wyłączyć programowo, teoretycznie te światła nie powinny świecić w europie bo to obrysówka przeznaczona dla USA
Opublikowano

:) "podobno" można wyłączyć tyle że mało chyba kto wie jak to zrobić (nawet ASO ma z tym problem).

Osobiście chciałem to samo zrobić u siebie bo jedna lampa mi zaparowała jednak pozostało mi wypięcie wtyczki :)

Sprawdź najpierw wtyczki .

Kiss French. Wear Italian. Drive German.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
Tzn wg prawa nie mozna z nimi jezdzic? Pierwsze slysze... Jezdze juz jakis czas i nie zostalem zatrzymany przez policje... Nie wiem tylko czy przejde przeglad, skoro niedozwolone jest jezdzenie z nimi... Edytowane przez 2chap
Raz BMW, zawsze BMW.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Gdyby były niezgodne z prawem to dealer nie wypuszczał by samochodów ze świecącymi obrysówkami z przodu.