Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy jest to normalne ze e32 730i pali w granicach 35litrow gazu w mieście?

Moglibyście powiedzieć ile wam palą i jakie macie wersje silnikowe? Proszę o rzetelne opinie ponieważ chce sobie taką sprawić/ znajomy mnie straszy a mi sie wierzyc nie chce ze az tyle.

Pozdrawiam i z gory dziekuje.

Opublikowano

nie jest to normalne... chyba że trzymasz cały czas gaz w podłodze.

Na II generacji paliła mi 17-19l w mieście a na IV gen pali 15-17l (przy normalnej jeździe czyli ani wolno ani szybko...

Opublikowano
Moj M60B30 , instalka Stag 300+ miasto 16-18. Skoro 35l lpg to chyba taniej Bedzie jezdzic na PB . :)

Inni tez dostarczaja Radość z jazdy :)

http://img222.imageshack.us/img222/4316/drivingpleasure2.jpg

Opublikowano

na sekwencji nie wiecej niz 17 silnik b35

na gazie zwykłym pozatym czesto cos jest rozdupione z nim lub z osprzetem silnika albo wszystko na raz to spalanie +30l to normalka czyli wychodzi juz taniej na sprawnym silniku jezdzic z pb. bo wyjdzie jakies 13l

Opublikowano
Jeżeli już chcesz sobie sprawic 7 to lepiej 735 niz 730...więcej mocy a spalanie podobne i śmiało możesz pakować sekwencje jeśli koniecznie chcesz jeździć na gazie.Jeśli komuś pali 35 litrów to na 100% coś jest nie tak.Jak wsadzisz dobrą sekwencje to około 16 litrów do 18tu.Pozdrawaim.