Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Bardzo chciałbym poznać wasze zdanie na temat zakupu pełnego wnętrza od E34 M5 w skórze koloru NATUR LEDER. Wnetrzę w dobrym stanie, dość żadkiego koloru, skórzane boczki, fotele w pełni elektryczne wraz z tylnimi zagłówkami kanapy, skórzany tunel, oraz półka z roletą również w skórze koloru NATUR LEDER. Brak natomiast czarnej podsufitki (dostępna za kwotę 900zł) całe opisane wnetrze dostępne za kwotę 2tysięcy złotych.

Co myślicie o takim zakupie za taką kwotę? Czy to okazja, czy może bardzo wygórowana propozycja? :)

Opublikowano
Ja dal bym se spokoj. Co kto woli. Chyb a ze posiadal bym jakies wypasione V8 to moze wtedy... Choc watpie, bo w 540 tez sa fajne wnetrza. To towja decycja, jak tak podoba ci sie to wnetrze to je kup. Przeciez to kwestia gustu to dlaczego pytasz nas o zdanie.
Opublikowano

Warto podkreślić moje pytanie. "Co myślicie o takim zakupie za taką kwotę? Czy to okazja, czy może bardzo wygórowana propozycja?" :)

Co do wnetrza z 540i to jednak co innego niż M5, myślę tutaj chodźby o charakterystycznej półce pod lewarek :D

Opublikowano

Charakterystyczna półka (wanny) przy lewarku zmiany biegów to wydatek około 220 zł - dostępna w każdym ASO.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dodam równie ważną rzecz: proszę o konkretne odpowiedzi. Typu "opłaca się bo.... Lub też nie opłaca się ponieważ...." mile widziane :D

lieder_r to wanne mam w takim razie, czy o resztę wnętrza obitą w skórze w takim kolorze będzie równie łatwo? :wink:

Opublikowano
czy o resztę wnętrza obitą w skórze w takim kolorze będzie równie łatwo? :wink:

Pewnie specjalnie trudno nie będzie, ale w Aso trochę zapłacisz :mrgreen:

Brokatrot Metallic
Opublikowano
Dodam równie ważną rzecz: proszę o konkretne odpowiedzi. Typu "opłaca się bo.... Lub też nie opłaca się ponieważ...." mile widziane :D

Ale ty wymagania stawaisz. Przeciez to tylko i wylacznie twoja sprawa, bo rozchodzi sie o wyglad, a dalej idac o gust! Sam musisz stwierdzcic czy ta inwestycja ci podejdzie, czy warto wydawac 2tys na jakies boczki i polke. Ja powiem tyle ze wolal bym wydac taka kase na normlane jasne wnetrze, z ladnym drewnem i skora na tunelu czy drzwiach. Ale dla ciebie moze to juz wogole sie nie podobac.

Albo wolalbym te 2tys zainwestowac w dobrą felgę.

Opublikowano
Albo wolalbym te 2tys zainwestowac w dobrą felgę.

Albo w poprawę ogólnego stanu auta. :cool2:

Brokatrot Metallic
Opublikowano
Zakładając że samochód technicznie masz w stanie idealnym to jak najbardziej jeśli Ci się podoba można kupować ale moim zdaniem TYLKO jeśli jest to w idealnym stanie. Napisałeś że w dobrym stanie co w polsce może oznaczać od znośnego do totalnej rzeźi z dziurami a 2 tysiące to nie mało więc jeśli jest cokolwiek uszkodzone czy "orzygane" to imo się już nie opłaca takich pieniędzy dawać.

Galeria samochodu: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=157&t=246628

Komputery, konsole, gry - sprzedaż, serwis. http://WWW.ZETCOM.ORG

Opublikowano

zlyzet dzieki za konkretna odpowiedź. Myślę nad zmianą wnętrza z racji niedoskonałości moich obecnych boczków w postaci odklejającej sie, krzywo poklejonej i podrapanej skajki. A wnętrze musi pozostać jasne. Znalazłem M5 na części i teraz sie zastanawiam czy kupować to wnetrze bo pare mankamentów oczywiście ma. Nigdy nie było naprawiane/nie przechodziło renowacji, na tunelu są dziury po CB i przedni fotel nosi zabrudzenia (jest to dość widoczne na jasnej tapicerce) dlatego, aby było idealne (czyt. jak z fabryki) będę musiał wydać kolejne parę złotych na renowacje (ten temat już załatwiony, renowacja 500zł). Według mnie 2 takiego wnętrza ze świecą szukać....

Chyba, że okaże się po waszych wypowiedziach, ze to nie jest żadna rzadkość i nie trudno to znaleźć. :lol: