Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście nie miałem do czynienia z tymi amorkami, ale rozmawiałem trochę na ich temat i stwierdziłem, że ich nie kupię. Osobiście zdecydowałem się na Bilsteiny B4 (do e32), a jak szukałem amorków do siebie to widziałem że do e36 mają chyba teraz jakąś promocję: np tutaj http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=72419355

Jak poszukasz dłużej to pewnie znajdziesz coś taniej. Do mojej e32 w sklepie za jakieś zdechłe Delphi do przodu zawołali mi 460zł, a Bilsteiny B4 kupiłem za 280zł za sztukę oczywiście.

www.sosen.pl
Opublikowano
ja bardzo polecam bilstein`a. jezdzilem na B4 i B6 i swietnie sie sprawowaly! a na zawieszeniu bym nie oszczedzał...zobaczysz jaka bedziesz mial przyjemnosc na POZADNYCH amorkach
Opublikowano
A jak długo już na nich latasz? Jakoś osobiście postanowiłem nie oszczędzać na amorkach, a poza tym raz już kupiłem nowe B6 także mam pewność że sa to bardzo dobre amorki i wolałem nie przeprowadzać eksperymentów.
www.sosen.pl
Opublikowano

dzięki za informację o amorkach Bilsteina zaraz wyślę do nich zapytanie czy to mojej betki będą pasowały. Tak poza tym ciekaw jakie powinienem złożyć sprężyny do mojej E36 316, 1991r na przód i na tył. Może ktoś z was mi podpowie jakie powinny być royginalne i w miarę tanie.

Pozrawiam Adam. :D