Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich mam problem ,potrzebuje porady mam BMW 316 e 46 .2000 rok 1.9 benzyna , czy ktoś wie po ilu kilometrach trzeba wymienić łańcuszek rozrządu bo mam sprzeczne informacje i nie wiem co robić ,mam przejechane 260 tys ale nie wiem czy licznik nie był cofnięty i drugie pytanie czy jest jakiś sposób żeby dojść ile BMW ma naprawde przejechane , będe bardzo wdzięczny za informacje , pozdrawiam
Opublikowano
Jak nic nie tłucze i nie trzaska się to zostaw go w spokoju, łancuch to nie pasek że chodzi cichutko trzask i silnik do remontu tylko daje oznaki wczęsniej.
Opublikowano
Jak nic nie tłucze i nie trzaska się to zostaw go w spokoju, łancuch to nie pasek że chodzi cichutko trzask i silnik do remontu tylko daje oznaki wczęsniej.

dokladnie , łancuszek to swietna sprawa ze wzgledu na to ze nie trzeba go czesto wymieniać , a po 2gie dopiero jak cos uslyszysz wtedy bedziesz wiedział ze to ten czasz , a jak jest cicho to zostaw go w spokoju :)

Opublikowano
Koledzy ale czy to będzie wyrażnie słychać że nie można będzie tego nie przeoczyć ,czy trzeba mieć intuicje pisze tak dlatego bo to moje pierwsze BMW ., a tak pozatym ile może kosztować wymiana rozrządu w takim aucie może ktoś z was to robił , z góry dziękuje za odpowiedż
Opublikowano
Łańcuch rozrządu według producenta ma wytrzymać cały żywot silnika, wymiana dopiero po stwierdzeniu usterki, jak będzie coś z nim nie tak to będzie to słychać.