Skocz do zawartości

Pomocy szyby mi opada w drzwiach przednich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
cze mam problem szyba drzwiach przednich opada w dol chcialem sie dostac do mechanizmu ale jakos nie moge wszystkie sruby odkrecilem i od piolem tapicerke z drzwi ale jej nie wyciagnolem mecze z odloczeniem sterownikow do lusterek elektrycznych nie wiem jak go wyciagnac czy wogole sie go wyciagam czekam na wasze posty byl bym wdzieczny za szybko pomoc :D :|
Opublikowano
Kup sobie ksiazke BMW E30 Sam naprawiam. Koszt ok. 30zl a wszysciutko jest co potrzebne. O ile pamietam to tam sa takie 2 srobki regulacyjne do szyby, moze sie poodkrecaly ale ktos napewno ci lepiej napisze.
Serwis BMW. Nie ma rzeczy niemowliwych. Zaraszam - Ireland.
Opublikowano
grigori powiedz mi z czym masz dokładnie problemo to postaram się ci dokładnie wszystko wytłumaczyć bo zdejmować boczki w drzwiach mam opanowane do perfektu :cool2:
to właśnie te chwile,kiedy wszystko jest dokładnie takie,jak pragniesz,a jedyne co czujesz to czysta przyjemność.To właśnie daje Ci BMW.
Opublikowano
cze yankes mam problem z wyciagnieciem sterownika od lusterek lelktrycznych nie wiem jak go sie zdejmu nie chce uszkodzic powiedz mi jak mam go odczepic czekam na twojego posta :) :?
Opublikowano
jeśli dobrze rozumiem to chodzi ci o ten przełącznik na drzwiach tak :?: jeśli tak to weź płaskiego wkrętaka podwaz i wyciągnij to wszystko tylko pamiętaj pod nim jak odepniesz kostkę jest jeszcze śrubka do odkręcenia jak chcesz zdjąć boczek drzwi
to właśnie te chwile,kiedy wszystko jest dokładnie takie,jak pragniesz,a jedyne co czujesz to czysta przyjemność.To właśnie daje Ci BMW.