Skocz do zawartości

oświetlenie wnętrza e32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, mam pytanie czy w e32 po otworzeniu samochodu z pilota/kluczyka powinno załączać się światełko w środku? i czy było ściemnianie tego światła, tzn. wygaszało się powoli czy odrazu gasło? pozdr
Opublikowano
witam, mam pytanie czy w e32 po otworzeniu samochodu z pilota/kluczyka powinno załączać się światełko w środku? i czy było ściemnianie tego światła, tzn. wygaszało się powoli czy odrazu gasło? pozdr

Chodzi Ci o to czy jak naciskasz przycisk na pilocie to zapala się lampka wewnątrz? Jeśli o to, to tak nie ma, lampka zapala się dopiero po pociągnięciu za klamkę i otwarciu drzwi :wink:

Nie ma ściemniacza w lampkach

Opublikowano
hym.... ja mam tak ze jak pilot otworzy rygle to swiatlo sie zapala bez pociagania za klamke , sciemniacza niemam heh a w e36 jest :cry2:

Inni tez dostarczaja Radość z jazdy :)

http://img222.imageshack.us/img222/4316/drivingpleasure2.jpg

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
mam tez tak jak pisze Jareknes, byc moze zalezalo to od tego czy auto przed czy po FL

pzdr

yaz

Opublikowano
  • Autor
jezeli pociagne za klamke od kierowcy przy zamknietych drzwiach tez sie zapali swiatelko :) a niewiecie od czego to zalezy tzn co steruje zalaczaniem swiatelka po otwarciu zamka?
Opublikowano
zapewne mikro włącznik na klamce w dzwiach
Opublikowano
przy zamku sa od wewnatrz 3 mikro wylaczniki, bynajmniej u mnie , centralnego zamka, podgrzewanych wkladek i od zapalania swiatel przy zamknietych drzwiach. Po otwarciu ich klamaka dziala mikrowylacznik przy zaczepie .

Opublikowano
  • Autor
to juz mniej wiecej wiadomo jak wyglada sprawa :) czyli dolozenie np zalaczania wewnetrznego swiatla po otwarciu z pilota czy sciemniania po zamknieciu to nie taka prosta sprawa?
Opublikowano

kurde tak do konca sie sciemnianiem nie interesowalem , ale w golfie sorka za porownanie plytka z elektronika sciemniacza byla w lampie po sufitem zobacze jak wyglada umnie to w trojce i dam cyne

sprawdzalem sciemniacz jest poza lampka nawet nie wiem gdzie . Pozdr

Opublikowano
  • Autor
kurde tak do konca sie sciemnianiem nie interesowalem , ale w golfie sorka za porownanie plytka z elektronika sciemniacza byla w lampie po sufitem zobacze jak wyglada umnie to w trojce i dam cyne

sprawdzalem sciemniacz jest poza lampka nawet nie wiem gdzie . Pozdr

ok dzieki za zainteresowanie tematem. takze niewiadomo od czego zaczac zeby cos takiego zrobic?