Skocz do zawartości

Wahacz przód proszę o pomoc wyborze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja wymienialem z 3 miesiace temu na wachacze tej firmy

do tej pory nie nazekam wszystko jest ok dziennie robie 100-120 km moge ci je polecic :norty:

"PRZEDNI NAPĘD JEST DLA DZIEWCZYNEK"
Opublikowano

weź febi albo lemforder

wczesniej kupywałem ten tani badziew i nawet rok nie przejeździłem

http://img11.imageshack.us/img11/6204/e340211.jpg
Opublikowano

Po kupnie beaty nie miałem zbyt dużo pieniędzy,wiec kupiłem dolne przednie wachacze z srla.Moja bunia jest obniżona wiec nie tłumi dobrze dziur,a mimo wszystko na tych wachaczach jeżdżę już 3 miesiące i nie widze z nimi żadnych kłopotów...

Oczywiście febi czy lemforder tworzą dobrą markę,ale nie zawsze to co tanie jest złe.Mi dali dwuletnią gwarancję na te elementy wiec chyba mają mało reklamacji.

Opublikowano
  • Autor
Ja do tych najtańszy jestem trochę sceptycznie nastawiony, ponieważ ostatnio wymieniałem w oplu omedze najtańsze gumy do wahacza i po 2 miesiącach są pozrywane i tak samo wymieniałem w audi 80 i ta sama historia :mad2:
Opublikowano
Lepiej inwestowac w lemfordera, choc dzis kupilem komplet drazkow na przod jakis najtanszych ze wzgledu na to ze robie rocznie moze z 5tys to i tak chcial nie chcial kilka lat pojezdza :)
Opublikowano
Moga ale nie musza. Za uszkodzenia tych najtanszych odpowiadaja kruszejace i pekajace gumy. To wlasnie czas a nie przebieg moze byc problemem. Jak dostanie sie wilgoc czy woda albo kurz czy piasek to poczatek konca. Wieksza szansa na 60tys km w jednym roku niz 10tys przez 3 lata :(
http://img842.imageshack.us/img842/1250/arto.png