Skocz do zawartości

<t>Jak podoba Ci się to autko?</t>  

108 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ladne autko, kombi mi sie bardzo podoba, do tego praktyczne, w przeciwieństwie do sedana.

Silniczek troche maly, ale nie ma tragedii , za to odwdzięczy sie splaniem ;)

#

PS.te 5 glosow na "srednie" to pewnie Ci co zal im d..e sciska z zazdrosci , albo tacy co maja kupe siana i zero respektu do innych, bo oni jezdza M5 itp itd :)

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ladne autko, kombi mi sie bardzo podoba, do tego praktyczne, w przeciwieństwie do sedana.

Silniczek troche maly, ale nie ma tragedii , za to odwdzięczy sie splaniem ;)

#

PS.te 5 glosow na "srednie" to pewnie Ci co zal im d..e sciska z zazdrosci , albo tacy co maja kupe siana i zero respektu do innych, bo oni jezdza M5 itp itd :)

masz racje piekny samochod - nie kazdy urodzil sie pod szczesliwa gwazda( zaraz beda mnie atakowac ...)aby miec ponad 300 KM. U kogos jest wyznacznikiem tylko 300KM i stawia to na 1 miejscu, nie zdajac sobie sprawy , iz ma jeszcze rodzine:) Gratuluje "czarna perla" :cool2:

Opublikowano

Fajne :) nie dałem bardzo ze względu na kolor - ja osobiście preferuję każde byleby nie czarne. Wiadomo - rzecz gustu, ale i ankieta ma chyba za zadanie wyrażenie swojej subiektywnej opinii :)

Ponadto dorzucę jeden - dosyć obiektywny argument - za jaśniejszymi kolorami. Otóż na jaśniejszym lepiej widać załamania i przetłoczenia na karoserii. Przy ciemnych kolorach te subtelności giną. Poza tym razem z przetłoczeniami gubi się m-pakiet, który o wiele bardziej jest wyeksponowany przy titansilber albo cosmograu.

Niemniej samochód świetny :)

Prawo jest sztuką dobra i słuszności ;)

Moje BMW: F32 420d '14, E87 116i '07, a ponadto: F10 520xd '16, F20 118i '15 , X1 sdrive18i '12.

poprzednie: E61 520dT '08, E90 318i '10, E91 318d '07, E87 116i '05, E39 520i '00, E36 318i '93, E34 530i '89, E30 316 '86.

Moja przygoda z BMW od 1990r.

Opublikowano
Spoko ;) btw fajne "oczko" z Bmw ;) ja pierwsze miałem w 2004 r i było po drodze kilka skoków w bok... A propos koloru to wiadomo, ze jest to kwestia gustu. Carbon bardzo mi się podoba, szczególnie jak jest czysty i mokry to w słońcu daje fajne efekty. To właściwie granatowy, bo rzadko kiedy wyglada na czarny...

---------------------

Born Most Wanted

Past:

E34 518 orientblau, A4 B5 2.8 V6 30V, E60 525d monaco , Vectra Caravan Cdti 150 KM F11 520d M Sport,, F10 535d M Sport

Future:

Far Far away F10 M5 Competition

• 2 miesiące temu...