Skocz do zawartości

320d - gdzie moge kupic nowy nieużywany schowek górny

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Co to jest schowek górny?

Wszystko można kupić w ASO.

Opublikowano
chodzi mi o ten schowek zaraz pod przyciskami od ogrzewania bądź klimatyzacji. w swoim poście go czyściłeś za 0 PLN! kojarzysz? u mnie jest on pęknięty i chciałbym kupić nowy bo te używane to są w nie za fajnym stanie. wiem że w ASO ale czy tam można kupić przez neta bo nie chce mi się za bardzo jechać kilkadziesiąt kilometrów po jeden schowek :roll:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Teraz wiemy, o co chodzi. Używkę w akceptowalnym stanie rzeczywiście niełatwo będzie kupić. Chyba, że potem tuning jak u mnie.

ASO nie powinno mieć problemu z wysyłką.

Opublikowano

w każdym ASO możesz kupić części wysyłkowo, tylko przesyłka około 25zł bo wysyłają tylko kurierem.

nr części 51168202188 tylko pewnie ze 150złbędzie kosztować.

można też sobie pomalować jak jest porysowany bo wychodzi na prawde jak nowy idealnie, papier wodny i np czarny mat w sprayu

sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Z malowaniem to niegłupi pomysł. W mojej galerii pokazuję pomalowaną na czarno lerę kierownicy, jak dla mnie luksus, a koszt tyle co spraju, ja dałem 25pln.
Opublikowano
ok zapytam się ile będzie to kosztować. jak się dowiem to dam znać. sam jestem ciekawy. jeżeli wyjdzie tyle ile mówicie to podziękuje i pokombinuje z tym malowaniem.
Opublikowano
No i tania rzecz to nie jest za taki schowek muszę zapłacić 167 PLN plus przesyłka 29 PLN czyli prawie 200 PLN chyba podziękuje i po próbuje z malowaniem. pozdrawiam