Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki problem bo nie wiem jakie mam w tej chwili amorki, spisałem numer i nie wiem gdzie moge to sprawdzic

sachs

14 1500 115 182

1 090 20 5.1

i

kupione uzywki podobno olejowe

sachs

11 1500 115 507

31.31-1 092 307.9

jak ktoś wie jak to sprawdzic i gdzie to prosze o pomoc

NAPRAWA STEROWNIKÓW ABS BOSCH-a

Promocja dla klubowiczów 200zł :)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sprawdzić można w katalogu Sachs'a lub na stronie na przykład InterCars. Różnią się... ceną, olejowe są tańsze.
Kai
Opublikowano

już sobie poradziłem

Sprawdziłem na stronie sachs-a

NAPRAWA STEROWNIKÓW ABS BOSCH-a

Promocja dla klubowiczów 200zł :)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

Opublikowano
Najprościej rozpoznać gazowy od olejowego - szczególnie kiedy jest wymontowany po tym, że w gazowym tłoczysko będzie się samo rozkładało - wypychało do góry z obudowy amortyzatora z powodu domieszki gazu pod ciśnieniem do oleju amortyzatrora (po sile wypychania tłoczyska można wstępnie określić stan takiego amortyzatora - dlatego nowe zawsze mają specjalną metalową spinkę zabezpieczającą przed rozkładaniem się w transporcie),w olejowy tłoczysko trzeba samemu rozłożyć, im trudniej to zrobić tym lepszy stan takiego amora.
Opublikowano (edytowane)
Hmm czyli reasumując im gorzej sie wyciąga czpien z amorka olejowego tym lepszy jego stan tak??? Edytowane przez AMISZ
Opublikowano
Hmm czyli reasumując im gorzej sie wyiąga czpien z amorka olejowego tym lepszy jego stan tak???