Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pada mi przekaźnik świateł mijania (konkretnie styki na blaszce umieraja) i myślałem żeby zamiast się bawić w rozbieranie tego to po prostu kupic inny.

Pytanie czy LKMy z na przyklad E32 750 beda dzialac w E34 535?

Opublikowano
I przy okazji pytanie czy jest jakiś trick na rozbieranie tych przekaźników na LKM? Plecionka trzymająca blaszkę jest akurat na tyle krótka żeby nie dało się tego ściągnąć bez używania siły, a wolałbym tego uniknąć.
Opublikowano
Hej, LKM od 34 i e32 sa takie same i wymienne. Można rozebrać i podlutować przekaźniki ze sklepu normalne o odpowiedniej wydajności bez problemu, tam jest tak dużo miejsca, że wejdą, już tak robiłem i śmiga. Tylko wydajnośc prądową musisz sobie przeliczyć. Jeżeli kupisz używany moduł pamiętaj, aby przelutować wszystkie połączenia, bo prędzej czy później będą zimne luty.
pozdrawiam Bartek
Opublikowano

Dzieki, skoro takie same to po prostu kupie drugi.

A widzialem na zdjeciach w sieci ze sa jakies wersje z 2 plytkami drukowanymi w srodku, to tez jest wymienne z wersja jednoplytkowa?

Opublikowano
LKM od e32 bedzie taki sam ale z silnikiem 3.0 a nie 5.0 takze nie pasuje pierwszy lepszy

KLIMATYZACJA SAMOCHODOWA, THERMO KING, CARRIER

DIAGNOSTYKA BMW, VAG tel. 500 236 866