Skocz do zawartości

Jakie felgi 20" do E60 545

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Panowie pomozcie dobrac jakies felgi 20" do BMW E60 545, ktore chcialbym kupic na dniach. Prosze o jakies ciekawe linki do stron z felgami, bo nic ciekawego nie moge znalezc oprocz Breytona ale to ostatecznosc jak nic nie znajde za rozsadniejsze pieniazki. Prosze rowniez o propozycje opon do kompletu jesli ktos mial dobre (lub zle) doswiadczenia.

Opublikowano
  • Autor
dawajcie propozycje jakie wam sie podobaja to moze cos w koncu wybiore, bo sezon sie zaczal a ja na zimowkach jeszcze:)
Opublikowano
a może ori 19' styling 128?
Wszystko z Miłości do Bawarii
Opublikowano
a może ori 19' styling 128?

:cool2: jak dla mnie piękny wzór no i ori :cool2:

Opublikowano
  • Autor
No faktycznie 128 to jeden z piekniejszych wzorow ale cena za takie 19 to pewnie z 6tys. w salonie, bo pewnie nigdzie indziej nowych nie dostane a uzywek nie ma w ofercie:(
Opublikowano
  • Autor
no wlasnie...wszystko sie zgadza oprocz kasy :) , bo za podobne pieniazki mozna kupic nowe markowe 20. Jakby w tej cenie byly z oponami to pewnie bylbym zainteresowany. Kurde siedze juz ze dwa tygodnie i nic nie moge znalezc. POMOCY !!! :x
Opublikowano
To może ten wzór http://moto.allegro.pl/bmw-5-e60-e61-kola-19-cali-m-pakiet-i1514235648.html (choć ten komplet akurat troszkę zmęczony).Nie wiem po co się pchasz w taki ekstremalny rozmiar (jak na nasze drogi) domniemywam że masz sportowe zawieszenie a wtedy podróże staną się mordęgą a nie przyjemnością ale to już Twój wybór!
Opublikowano

na aukcji jest wyraźnie napisane, cena bez opon

oprócz tej aukcji jest jeszcze jedna oferta z felgami s128

6900 z oponami w przyzwoitym stanie.

nie wiem co rozumiesz przez markowe felgi 20'

chyba nigdy nie jeździłeś na felgach nie oryginalnych i nie wiesz co to znaczy prostowanie i spawanie felg.

no cóż twój wybór, mądry polak po szkodzie

pzdr

Wszystko z Miłości do Bawarii
Opublikowano
Witam,

Panowie pomozcie dobrac jakies felgi 20" do BMW E60 545, ktore chcialbym kupic na dniach. Prosze o jakies ciekawe linki do stron z felgami, bo nic ciekawego nie moge znalezc oprocz Breytona ale to ostatecznosc jak nic nie znajde za rozsadniejsze pieniazki. Prosze rowniez o propozycje opon do kompletu jesli ktos mial dobre (lub zle) doswiadczenia.

Spojrz na nasze felgi na http://www.vermilion.pl , w rozmiarze, ktorego szukasz mamy 4 modele (kazdy z mieszanymi szerokosciami) - Divinus, Fidelis, Gravis i Virtus. Kosztuja rozsadniej i sa lepiej wykonane niz Breytony produkowane obecnie w Chinach.

Do E60 mozesz przymierzyc je na http://www.felgi.pl

nie wiem co rozumiesz przez markowe felgi 20'

chyba nigdy nie jeździłeś na felgach nie oryginalnych i nie wiesz co to znaczy prostowanie i spawanie felg.

Markowe felgi, a podroby oryginalow BMW to dwie rozne rzeczy :wink: Oryginalne felgi BMW sa warte jakas 1/3, 1/4 ceny za jakie sa sprzedawane w salonie, taka jest ich jakosc.