Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czy wytłumaczy mi ktoś dokładnie jak podłączyć alarm do centralnego w e-30,chodzi mi o to że chcę otwierać z pilota, może ktoś pamięta pod jakie kolory kabli się podpinał ,a najlepiej może ktoś ma instrukcję montażu alarmu rambo 0,i nie odsyłajcie mnie do elektrody bo tam nic nie znalazłem,a i na forum szukałem i nie jest nic dokładnie wyjaśnione :mrgreen: więdz czekam i liczę na pomoc bo buni smutno bez jakiego kolwiek alarmu śmigać :cry:
to właśnie te chwile,kiedy wszystko jest dokładnie takie,jak pragniesz,a jedyne co czujesz to czysta przyjemność.To właśnie daje Ci BMW.
Opublikowano

Ja nie znam sie na elektryce i jak cos takiego sobie podlaczalem to poprostu wpychalem kabelek pokolei do kazdego kabla i patrzylem czy dziala :)

Nic nie zepsulem a zamontowalem - choc tam nie ma co zepsuc.

Pozdro

Opublikowano
Musisz miec miernik i sprawdzic na ktorym przewodzie w centralce pojawi sie + podczas przekrecani kluczyka w zamku.Wazne- alarm do centalki musi podawac impuls dodatni + a nie ujemny.
518i LPG - wersja poscigowa :)
Opublikowano
wyjołem całą centralke od centralnego i mam takie pytanie czy wy w swoich też tak macie a mianowicie chodzi oto że do tej centralki jest jeszcze kostka na przekaźnik tylko nnie ma przekaźnika sama kostka wisi więdz powiedzcie mi czy wy macie taką samą kostkę i czy macie na niej przekaźnik czy też sama wisi
to właśnie te chwile,kiedy wszystko jest dokładnie takie,jak pragniesz,a jedyne co czujesz to czysta przyjemność.To właśnie daje Ci BMW.