Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
usiłuję dogadać się ze Słowakami w temacie chromowanie np. zderzaków do youngtimerów, takie solidnem jak oryginał.

Możesz rozwinąć? Jestem zainteresowany:)

Pozdrawiam

radosc

BMW 2800 csa 70 Nachtblau

BMW 628CSi 85 Karminrot

BMW 635CSiA 89 Shadowline Highline Motorsport

[ Currently: Motorsport na tapecie ]

[ WSZYSTKIE CZĘŚĆI DO E24 = tel 510635633 ]

Opublikowano
Tak na marginesie usiłuję dogadać się ze Słowakami w temacie chromowanie np. zderzaków do youngtimerów, takie solidnem jak oryginał.

Tak się ostatnio zastanawiałem czy to wogóle jest opłacalne i wydaje mi sie że nie, przynajmniej u nas :| .W przypadku E28 zderzak dzieli sie na trzy części i kosztują one odpowiednio 350 zakręt,450belka środkowa,350zakręt (ASO).Wg moich źródeł nikt nie pochromuje tego za taką kwotę a poza tym ktoś musiałby to zrobić wręcz idealnie żeby można go było dobrze poskładać na łączeniach :roll:

Ale jak się z nimi dogadasz to super chętnie bym odświerzył swoje :wink:

Opublikowano

Hmm... Do e24 "zakręty" kosztują prawie 600zł za sztukę, W sumie może oddam do jubilera to mi te pokryje srebrną folią i powinno być taniej ;)

Pozdrawiam

radosc

BMW 2800 csa 70 Nachtblau

BMW 628CSi 85 Karminrot

BMW 635CSiA 89 Shadowline Highline Motorsport

[ Currently: Motorsport na tapecie ]

[ WSZYSTKIE CZĘŚĆI DO E24 = tel 510635633 ]

Opublikowano
Hmm czy nikt nie pochromuje za 1200 zetów, dobre pytanie ale zobaczymy; ostatnio kolega pochromował na fuchę zakrety do E24 za ...150 zetów, nie jest to mistrzostwo świata ale jakby nie spojrzeć to nowy chrom

Pozdrawiam

GregM

E28 528 iA '84

Opublikowano
Z chromowaniem ogólnie jest ciezkawo no i drogo. Jak ja pytałem to koszt jednego zdezaka na odwal sie okolo 400 zeta a na lata to okolo 1000. Na lata to chromuja 2 razy. Na Cadillacu chromy wyglądały super ale jeszcze nic nie wiem jak to długo wytrzyma. Samochod był odrestaurowany 2 lata temu i stoi cały czas w klimatyzowanym garazu wiec sie to nie liczy. Spytam sie znajomych i dam znac.