Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie!!!

Czy może orientuje się Z Was któryś, gdzie w Wawie lub jej najbliższych okolicach moge kupic ten właśnie zestaw naprawczy do mojej maglowicy (firma ZF) :?:

Bo niestety musze wymienic uszczelniacze bo po wymianie płynu cieknie.

Prosze o jakiekolwiek wiadomości na ten temat

Dzięki

Opublikowano

moze nie odp ci dokladnie na to pytanie, ale jak ja mialem podobny problem to doradzono mi kupic nowa maglownice bo takie zestawy to juz nie to... wiec kupilem uzywke i jest ok .

tak mi doradzono, moze ktos to wymienial i u niego jest ok??

Opublikowano

W sumie raczej wolałbym zregenerowac niż kupywać używkę.

Nigdy nie wiadomo jaką używkę się kupi!Może pojeździć 3 lata a może pojeździć tydzień.

Więc sam widzisz że trudne zadanie stoi przedemną

A na nową maglownice mnie poprostu narazie nie stać:)

Opublikowano

Witam

W Warszawie na ul. Sniadeckich jest warsztat ,gdzie facio regeneruje koncowki drazkow i chyba maglownice.Ja osobiscie u niego nie robilem ,ale firma istnieje chyba z 50 lat.

pozdrawiam

Opublikowano
rozbierz maglownice i dobierz sobie simmeringi samemu - suwmiarka w reke i juz wiesz co ci potrzebne - ja wymienilem dwa za cale 7 pln i suchutko :) - a zestaw naprawczy w ASO bmw kosztuje ok 180 pln :D za kilka uszczelek...

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano

Sarna1 w sumie mógłbym tak zrobić jak mówisz ale nie mam czasu zbytnio ale zobaczymy :8) może coś się wymyśli.

W sumie masz rację:Po co wydawać 180zł w ASO skoro można to zrobnić we własnym zakresie.Jak będzie możliwość to tak zrobię.

Dzięki za podpowiedzi :modlitwa:

Opublikowano
Witam

W Warszawie na ul. Sniadeckich jest warsztat ,gdzie facio regeneruje koncowki drazkow i chyba maglownice.Ja osobiscie u niego nie robilem ,ale firma istnieje chyba z 50 lat.

pozdrawiam

Ten pan nie regeneruje maglownic ze wspomaganiem.

Na forum dwa razy podawalem namiary na regenracje maglownic ze wspomaganiem w warszawie - :search:

były: E30 318is coupe, E30 325i saloon, E36 320i coupe, E34 520i sedan