Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie to napisać wiec pisze tutaj.

Moje pytanie da sie wstawic do 525i jakies inne lampy??

Czy musza być dwie okrągłe?? Czy sa jakies inne jak np. ma 730

Opublikowano
widziałem E34 z lampami od fiata 126p i halogeny miał od poloneza więc można zrozumieć że wszystko da się wcisnąć :roll:
Opublikowano
Po co kombinujesz? Źle świecą? To wyczyść i daj nowe żarówki i będzie na pewno dobrze. A tak powycinasz cuda na kiju i cholera wie jak i gdzie to będzie świeci. Sam sobie narobisz problemów.
Opublikowano
Panowie , a czy przednie lampy w E34 da się rozpołowić ? Bo poprzedni właściciel podejrzewam , że je obkopcił bo mają czarne odbicie -.- :O

http://img810.imageshack.us/img810/9430/20110302872.jpg

Przykazanie 11 - Myśl !!!

Opublikowano

Z innej? E34 i E32 maja chyba takie same lampy jeśli o to pytasz. Te z aukcji wyglądają ładnie. Wybrać musisz sam.

Panowie , a czy przednie lampy w E34 da się rozpołowić ? Bo poprzedni właściciel podejrzewam , że je obkopcił bo mają czarne odbicie -.- :O

Obudowa mocująca lamp jest jednym elementem.

Opublikowano
Witam . Kolega ma racje wyglądają fajnie pytanie jak będą działać czy jak się zdecydujesz podzielisz się swoimi wrażeniami . Pozdrawiam
Opublikowano
Przy lampach nieoryginalnych głównym problemem jest ich wykonanie. Lampa może być tak zbudowana że ciężko jest ją zamontować na swoim miejscu bo jakiś element znajduje się o 3mm nie tam gdzie powinien itp. Jeśli montaż nie będzie problemowy a światło będzie właściwe to możesz podać firmę producenta do wiadomości innych forumowiczów że produkt nadaje się do użytku. Jeśli nie to opisz problemy i daj ocenę.
Opublikowano
szczerze to nie wiem ja akurat te konkretne lampy są wykonane ale jakiś czas temu miałem jedną soczewkę z depo bo z oryginalną hellą było coś nie tak i ktoś wymienił generalnie świeciła gorzej niż tragedia i nie dało się żadnego słupa światła na tym ustawić a odbłyśnik dość szybko stracił swoje właściwości bo podobno cala lampa z soczewką miała nie cały rok,z tego co słyszałem bosch miał lepsze lampy niż hella i ja myślę o wymianie właśnie na boscha ale i tak lampki w e34 świecą lipnie bo już nie jedną miałem przyjemność śmigać
Nie maszyna a technika zrobi z Ciebie zawodnika
Opublikowano
Ja mam Hella i nie mam im nic do zarzucenia choć są usyfione i zamierzam się dopiero zabrać do ich czyszczenia.