Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak kupowałem swoje E61, mechanik sprawdzał na komputerze wszystkie układy i m. in. włączył sprawdzenie samopoziomowania tylnej osi. Auto ładnie usiadło a potem uniosło się (oczywiście sam tył). Potem w ramach ciekawostki sam wklepał kilka milimetrów i wcisnął Enter. Auto obniżyło się.

Czy jest możliwość ustawienia na stałe kilku milimetrów na minusie i wymiana przednich sprężyn na niższe?

Opublikowano
co do tyłu to potwierdzam kup[iłem kabel obd II i programik na allegrooi moge sobie regulowac tylne zawieszenie jak tylko chce są również opcje poziom standard garaż sport itp jest ich kilka a co do sprężyn to nie mam poijecia. pozdro
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
co do możliwości to wszystko tym zrobisz tak jAK W SERWISIE LECZ JEST ON PO ANGIELSKU WIEC TRZEBA SIE TROCHE WCZYTAC W TEMAT. program to INPA DAJĄ NA PŁYTCE WRAZ Z KABELKIEM
Opublikowano
Jak obniżę programem tylną oś to nie będzie tak, że xenony będą głupiały albo zawieszenie dziwnie się zachowywało? Czy ta obniżka będzie trwała czy co pewien czas nie będę musiał powtórzyć całej operacji?
Opublikowano
co do możliwości to wszystko tym zrobisz tak jAK W SERWISIE LECZ JEST ON PO ANGIELSKU WIEC TRZEBA SIE TROCHE WCZYTAC W TEMAT. program to INPA DAJĄ NA PŁYTCE WRAZ Z KABELKIEM

Jak instalowałes te INPE i kto na allegro to sprzedaje

KLIMATYZACJA SAMOCHODOWA, THERMO KING, CARRIER

DIAGNOSTYKA BMW, VAG tel. 500 236 866