Skocz do zawartości

Prośba o ocenę x5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie , powiedzcie coś na temat tego auta ,może ktoś przypadkiem oglądał ten pojazd i wie coś na jego temat.

Liczy się każdy ważny szczegół.

Właściciel mówi że przebieg jest oryginalny ale ma wytarty boczek fotela którego nie ma na zdjęciu jak twierdzi od wsiadania, czy to możliwe ???? :shock:

http://moto.allegro.pl/bmw-x5-sport-pakiet-diesel-i1491513830.html

Opublikowano

Witam,

Nie znam akurat tego konkretnego egzemplarza,ale:

-"STAŁY NAPĘD NA CZTERY KOŁA"- modele z tego rocznika nie mają stałego napędu 4x4,---- http://www.awdwiki.com/en/xdrive/

-"ELEKTRYCZNIE REGULOWANA TYLNA KANAPA" -pierwszy raz o czymś takim czytam,

-"Przebieg (km): 149000"-obecnie w swojej X5 mam 155tyś km przebiegu i nie zauważyłem aby któryś z foteli miał ochotę się przetrzeć,

-sprzedawca nic nie napisał o pochodzeniu tego autka,historii serwisowej,książce przeglądów,ilości właścicieli,nie podał VIN-u,nie zaproponował sprawdzenia jego stanu w serwisie,itp.itd.

SPOKOO

PS

"4 MIEJSCA NA NAPOJE 2 KOMPLETY DYWANIKÓW LATO ZIMA" -chyba jednak mnie tym przekonał :norty:

Edytowane przez SPOKOO

Opublikowano
Dlaczego mówisz że nie ma stałego napędu na 4 koła. To niby jaki ma napęd twoim zdaniem. przecież to wersja poliftowa z Xdrive.
Opublikowano

Ladna wersja, przebieg troszke maly. Moj fotel byl przetarty od wsiadania przy 140.000 km, wiec to zadna sensacja. W innym poscie znajdziesz liste kontrolna do zakupu, powodzenia.

Pozdrawiam,

Marcin

Opublikowano

przebieg troszke maly

Ja mam ten sam rocznik i prawie ten sam przebieg... :)

Opublikowano

:-) ja juz nie podejmuje tego tematu wiecej, obiecuje :-)

Pozdrawiam,

Marcin

Opublikowano
Witam . Któryś z kolegów był zdziwiony stwierdzeniem " elektrycznie regulowana tylna kanapa ". Nic w tym dziwnego. Ja u siebie takąż regulację posiadam. Regulację można prowadzić z dwóch miejsc. Z zewnątrz od strony bagażnika po otwarciu klapy górnej i dolnej, a także ze środka -przyciski znajdują się w panelu oświetlenia wewnętrznego , tylnego . Fajna sprawa. Pozdrawiam :D
Opublikowano
dokladnie jak kolega wyzej napisal tez to posiadam w swoim x.
Opublikowano
  • Autor
Dzięki za wypowiedzi ,maszyna ponoć sprzedana,oby ten ktoś był szczęśliwym nabywcą :cool2: