Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wykonane ze szkła, uchwyty metalowe.

na Twoim miejscu bym obkleił to folią do szyb zawsze będzie bardziej bezpiecznie w razie uszkodzenia,

też czekam na info czy mniej wieje, wracam do e93 i jak u Ciebie fotelik będzie czasami na tylnym siedzeniu :D

gm7CfMp.jpg?1
  • Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dlaczego nie F33?

Lubiłem e93 i bardzo dobrze wspominam mimo fatalnego silnika N53 w który wrzuciłem kupę kasy, sprzedałem bo akurat wtedy mi sie córka urodziła i auto ostatni rok jeździło z max 10x. A dlaczego nie F33 ? Moim zdaniem E93 ma mniej awaryjne silniki szczegolnie benzyny N51 i N52, diesle na podobnym poziomie. Diesla nie chce bo mam drugie auto poza F10, mniejsze które zostaje a cabrio będzie tylko na weekendy i do jazdy po bułki :mrgreen: .

No i kolejny argument to cena, za 90-100k pln kupie F33 ale w podstawowej wersji lub moge miec połowe taniej za 40 max 60k => e93. WIec chyba wole kupic fajną E93 wrzucić w nia z 15k i będzie laleczka.

Jeszcze sie zastanowie jak sprzedam F10, planuje za miesiać ją wystawić ale jakoś ultra mi sie nie spieszy :mrgreen:

btw ostatnio widziałem E93 z fotelami od M4 F33, rozmawiałem z właścicielem i do polifta wszystko pasuje, moduł trzeba tylko przełożyć. Wyglądąło to obłędnie :mrgreen:

gm7CfMp.jpg?1
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

F33 jest gorsze stylistycznie niż E93.

F30 i F33 są identyczne z przodu.

Dach F33 jest kopiuj wklej z E93, średnio pasuje.

F33 ma tylną szybę, panel dachu z E93.

Testy tylnej szyby później będą.

Teraz wpadły Eibach Pro kit.

Tył -15mm bez zmian względem M pakietu.

Przód -30mm w końcu ładnie siadł.

5d779f7d2ad62503gen.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Piękne auto, w świetnej konfiguracji.. Le Mans Blue to mój ulubiony kolor w E9X :D. Sprężyny świetnie siadły :cool2: Nie dziwię Ci się, że tak długo masz to auto :mrgreen:
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Patrząc na twoje auto przypomniało mi się jak kupowałem swoje E91

Miałem do wyboru dwa:

z 2007 320d M47 M-pakiet zew/wew + duża navi w kolorze LeMans

i 2009 320d N47 golas z małą navi w kolorze Monaco

wybrałem młodsze - teraz żałuje

Kolor robi robotę :D