Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a no szukam szukam moze cos sie natrafi to sie od rodziców zaciągnie jakis mały kredycik i po odszkodowaniu sie odda:) bez procentu:) a tak z drugiej strony znalazłem teraz moze ze 2-3 sztuki ale kolega klagosz mnie namawia na 330d:D i chyba nie bede sie juz dłużej zastanawiał...aczkolwiek jak znajde ładne - warte polecenia 320d to też chetnie wciagne i zrobie chipa tak jak w mojej JESZCZE obecnej e90...
Opublikowano
2007...to raczej 320d bo na 330d nie starczy napewno 58,000;/ +/- 3tys zł..;/ ale 330d chciałbym nie starsza niz 2006..no nie wiem zobaczymy co znajde.Mysle czasem jeszcze o 330i..ale chyba jednak zostane przy klekocie:)
Opublikowano

Uzyj NCS i w module ABG

SBR_BEIFAHRER_1 dla pasazera

SBR_FAHRER_1 dla kierowcy

I masz po sygnale dzwienkowym swieci sie tylko kontrolka na desce rozdzielczej

Opublikowano

W Polsce niestety takie uszkodzenie jak widać powyżej dla większości ludzi z branży handlowo-blacharskiej to jak szkoda parkingowa. Poniżej zdjęcie 3ki z 2009r po czołówce, wystrzelone wszystkie poduszki co były, zagięty dach, wszystko poprzestawiane, a po wystawieniu na allegro sprzedało się w parę godzin i to nie na części :roll:

http://global.images8.fotosik.pl/153/7181c086ca605f6b.jpg

Opublikowano

Witam,

to jest fotka (powyżej) dla tych wszystkich Forumowiczów, którym pasy zabierają/ograniczają wolność osobistą, jak również dla tych, którzy dłubiąc w ustawieniach wyłączają sygnalizację niezapiętych pasów.

Ku przestrodze.

Pozdrawiam

Opublikowano

Panowie, dajcie już spokój!

Jak ktoś będzie chciał sobie COŚ zrobić to i tak zrobi...

Fotkami chwalcie się w dziale "bezpieczeństwo w ruchu..."

Pytanie brzmiało; "jak usmażyć jajka" a wy dajecie odpowiedź, że cholesterol szkodzi...

Opublikowano

Z tematu zrobil sie kompletny OT, wiec zamykam.

A niezapinanie pasow to nie obrona jednego z ostatnich bastionow wolnosci, tylko zbrodnicza glupota, chociazby dlatego, ze podczas zderzenia mozna zabic wlasnym cialem wspolpasazerow. End of story.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.