Skocz do zawartości

320d - touring 2002r,ile moze kosztowac?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie do was, zamierzam kupic e46 touring (bez m pakietu!) z motorem 2.0 l diesel 150km, ile moze mnie kosztować taka sztuka , oczywiscie zadbana i z pewnym przebiegiem do 200 000 tys km.??

Fotele moga byc zwykłe, radio zeby bylo na cd, kierownika wielofunkcyjna, czujniki parkowania no i oczywiscie oryginalne xenony.

Pozdrawiam @LL

Opublikowano

na polskie ceny z allegro nie patrz. W niemczech takie auto 100% w oryginale od prywatnego właściciela bezwypadkowe niekręcony licznik, piękny egzemplarz jakieś 10-11 tys euro.

oczywiście można kupić i za połowe tego i nawet mniej, z placu od turka, powypadkowych trochę, powypadkowych średnio i powypadkowych dużo, z różnymi uszkodzeniami turbiny, układu wtryskowego, po wpadnięciu klapki itp itd, zalanych, takie co handlarze przywożą do reanimacji ( w Pl oczywiście jako bezwypadkowe z książką podbitą przez turka)

sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja mam właśnie takie auto, o jakie pytasz. Jedyna różnica, to że bez ksenonów (z dodatków jest czujnik zmierzchu i czujnik deszczu, czyli rewelacji nie ma). I swojego egzemplarza z potwierdzoną historią, kompletem kluczy, dodatkowym alarmem kupionym za 250 Euro oraz oryginalną powłoką lakierniczą i przebiegiem 202k nie sprzedałbym taniej niż 30k.
Opublikowano
Witam. Na początku wyrażę,że kolega Kameleon3000 ma rację. Ja sam kupiłem takie autko z roku 2003 w pełnej opcji ze skórą z małym przebiegiem od dealera BMW w Niemczech za 10500euro. Oczywiście za tą cenę na pewno nie sprzedałbym auta tu,w kraju,bo potencjalny nabywca pomyślałby,że mam z deklem. :D Ale auto mam pewne i wygląda jak prawie nowe(wiadomo,małe ryski tu i tam-ale to nie wpływa w Niemczech na cenę BMW). Kupowanie auta (szczególnie prod. niemieckiej) w Niemczech i z pewnego zródła porównać można do kupowania nowego samochodu z salonu. Masz gwarancje i pewność,ale po opuszczeniu salonu nowym autkiem, jesteś 30% w plecy. Jednak polecam sprowadzić od Helmutów. Jeżdżę już prawie rok i rozpływam się jak wsiadam i jadę. Zero problemów. Polecam też automacik... Wszędobylski komfort :cool2:
Nic nie stuka nic nie puka...
Opublikowano

Dzieki wielkie Koledzy:) wasze rady napewno sie przydadza. To widze ze jednak za dobra sztuke trzeba odpowiednio zapłącic:)

Pozdrawiam serdecznie