Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Przekazniki maja dokladnie te same oznaczenia co do kolorow, a silnik mam na 1 wtyke. dlatego wlasnie pisze w tym temacie o pomoc bo mi brak juz pomyslow.
Opublikowano
w sumie to od prawych drzwi mam z 1 wtyka a od kierowcy mam inny bo az 6 pinow do niego jest wiec narazie sprawdzam na prawym jak zadziala kupie na 1 wtyczke od kierowcy. podlaczalem bez silnika przekazniki i z silnikiem wtedy iskrzylo, rownierz bezposnierdnio sam silnik do auku podlaczylem i krecil sie wiec silnik jest ok.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
Witam ponownie, problem rozwiazany, przyczyna byly przekazniki kupilem innej firmy i dziala jak nalezy, ale mam jedno pytanie odnosnie silniczka szyb od kierowy mam silnik na 6 pinow ogolnie po podlaczeniu brak reakcji silnika wg. schematu. Edytowane przez Proceder
Opublikowano
a jest taki silniczek od strony kierowcy zeby mial tylko 1 wtyke? bo spotkalem sie tylko z wersja na 2 wtyki po 2 piny w kazej i drugi z jena wtyka 6piwnowa
Opublikowano
Nie wiedzialem ze sa na lewe drzwi tylko z jedna wtyczka na 2 piny, na prawe owszem bo mam taki. A istnieje opcja przeloznia samego silniczka z lewych TYLNICH drzwi do przednich od strony kierowcy ? Tylnie wszystkie sa z 1 wtyka i nie bylo by problemu.
Opublikowano
Ten silnik gdzie masz kostkę 6 pin jest sprawny? Jeśli tak to wywal sterownik, dolutuj dwa kable pod dwa wybrane piny i wszystko działa a pieniądze w kieszeni.
Opublikowano
Chociaż dzisiaj koledze w kabriolecie zmieniałem szybę i miał tam mechanizm z dwiema kościami i w górne gniazdo na kość wpiąłem dwa kable i do akumulatora-zamieniając kable na biegunach szyba chodziła góra-dół więc powinno działać i to.

Głupcem jest ten kto przecenia sam siebie...

M.]@Ř¥

Moja e36 http://bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=134&t=189558

• 2 miesiące temu...