Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

piękna, napradę piekna ale jaki jest sens kupować SUVa :cool2: w M pakiecie :cool2: z oponami nisko profilowanymi :cool2:

wszystko osobno jest super ale w połączeniu to "dobrze" wygląda jedynie na targach/w salonie :mrgreen:

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

Opublikowano

Witam,

wygląda znakomicie, zapewne jeździ bezproblemowo po szwajcarskich drogach na tak niskich oponach. W PL felgi po kilku dniach miałyby znaczniki od dziur, nie mówiąc o oponach.

Cokolwiek powiedzieć, zawsze M-pakiet wygląda dostojnie.

Pozdrawiam

Opublikowano
A mi akurat m-pakiet w F25 kompletnie się nie podoba (zresztą w E9x też nie... a np. E6x bez m-pakietu wygląda biednie). Kolor też uważam, że chyba najmniej atrakcyjny ze wszystkich, a felgi kompletnie mi do tego auta nie pasują (i zresztą też mi się nie podobają). To pokazuje jak różne są gusta, prawda? Dla mnie ideałem z zewnątrz jest zestawienie jak w katalogu F25 - srebro mineralne bez m-pakietu, ale z X-line i 19" double spoke...
Opublikowano

pisząc, że auto z targów wyglada dobrze, napisałem: "dobrze" a nie: dobrze... :mrgreen:

kwestia wyglądu, zawsze jest personalizowana, dla mnie M-pakiet wyglada dobrze tylko w aucie M, w każdym innym aucie jakbym planował poprawiać wygląd (dopieszczonego samochodu przez fabrykę) to tylko pakiety "wizulane" a nie "sportowe"....

fajnie, że podoba Ci się kolor najbardziej praktyczny/użytkowy :cool2: , obecnie kupując auto też bym wybrał "srebro" mimo, że jestem fanem "niebieskiego"...swoje, obecne "czarne" zapodałem bo było dużo szybciej dostępne i uważam, że z "całego" auta była to najgorsza decyzja :mad2: :mad2:

pozdr.

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

Opublikowano
Generalnie macie rację co o felg - jest to słaby punkt tego pakietu i raczej bym się na nie nie zdecydował - max 18" z ładnym wzorem:) Co do samego pakietu: w moim przypadku spore znaczenie będzie miało to o ile przez te dokładki niższy jest samochód - obecnie mam X3 dodatkowo z osłoną na skrzynię i silnik i parę razy uratowała mi skórę z racji tego, że uganiam sie po budowach a i na rybki po wertepach też czasami pojadę:) Pakiet sam w sobie jest świetny ale czy praktyczny to się okaże.... Co do koloru - przypuszczam, że 50% zamawianych aut to srebro, 40% szary i trochę czarnych - z jednej strony może lepiej nie eksperymentowac ale z drugiej.....nie jestem pewien, dlatego dogadałem się z dilerem, że jak będą mieli jakieś auto niebieskie albo czerwone to dadzą znac chociaż sami zaznaczyli, że szanse są raczej marne...:(