Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam koledzy mam problem z podgrzewanymi fotelami chodzi mi o to ze moge wlaczyc tylko na maksymalne grzanie (2 kreski) za nic nie moge wlaczyc grzania na (1 kreske) jak mozna to naprawic z gory dziekuje za odpowiedz pozdrawiam!!!!!1
Opublikowano
Maksymalnie masz 3 kreski, wiec możesz tylko ustawić 2 a 1 i 3 nie ? Czy jak ? I jak się to objawia, nie idzie właczyć i od razu wskakuje na 2 , napisz coś więcej.
Opublikowano
koledzy chodzi o to ze ja mam maksymalnie tylko 2 kreski a nie 3 i jak zalaczam podgrzewanie foteli to od razu swieca sie dwie kreski a na jedna nie moge za cholere wlaczyc :?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
pierwsze e46 z wymiennymi przyciskami w pasku ma tylko 2 stopnie grzania, opcja do ustawienia w DIS bodajże także tylko przestawic w kompie i gotowe
Opublikowano
pierwsze e46 z wymiennymi przyciskami w pasku ma tylko 2 stopnie grzania, opcja do ustawienia w DIS bodajże także tylko przestawic w kompie i gotowe

A co chcesz włączyć kompem ? Żeby się pokazała 3 dioda ? ;)

A co do przycisków to ten problem występuje po obydwu stronach ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
tez mam problem z fotelami gdyż jak naciska przycisk grzania to zaświecają sie na chwilkę 3 diody po czym gasną i nic nie grzeje,dzieje sie tak przy obydwóch fotelach