Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy jest możliwe takie ustawienie, aby włączając spryskiwacze szyby jednocześnie nie włączały się te od ksenonów?

pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

ja póki co jak nie chcę myć ksenonów, przełączam na świecenie ringów. Druga wersja to jeden, dwa krótkie strzały na szybę. W większości przypadków wychodzi.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Dokładnie tylko pulsacyjne spryskiwanie, w większości pulsacyjnych spryskiwań udaje się pominąć spryskiwanie lamp :lol:
Opublikowano
może głupie pytanie ale dlaczego nie chcecie myć swiateł?
Opublikowano
Często gęsto jest tak że lampy są czyste a spryski na lampy idą, niby są czujniki od zabrudzenia ale jakoś nie zdaje to egzaminu, jak są brudne to oczywiście pryskanie jest wskazane ale po co pryskać jak są czyste.
Opublikowano

A to nie jest tak, ze spryskiwacze od lamp wlaczaja sie co ktorys tam (np. co piaty) raz?

Wydaje mi sie, ze u mnie spryskiwacze lamp _nie_ wlaczaja sie za kazdym razem, gdy wlaczam spryskiwanie szyby.

Opublikowano

Jest tak jak piszesz.

Zawsze się włacza za pierwszym razem dłużej przyczymanej manetki do spryskiwania wycieraczek.

Potem podajże w zależności od zabrudzenia i/lub co czwarty raz :roll: .