Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, czy z moją INPą jest wszystko OK. Program posiadam od dwóch dni i jak podłączę się pod samochód nie mogę znaleźć silnika M57. mój silnik to 3.0 diesel a tam są DDE 4.0 lub DDE 5.0. Czy wszystko jest Ok z moją inpą, czy powinienem mieć np. DDE 3.0 dla tego silnika? pozdrawiam i dziękuję za informacje.
Opublikowano
Masz inpe z wersji 5.02 tam w standardzie nie ma DDE 3.0, w C:\EC-APPS\INPA\CFGDAT szukasz inpa.ini i tam usuwasz ";" przed sterownikami ktorych nie ma a potrzebujesz.
Największe forum maszyn budowlanych www.kopaczka.pl
Opublikowano
mam nadzieję, że DDE 3.0 nie traktujesz jako oznaczenia silnika 3.0 litra bo to nie to samo... :)

...Przyspieszenie to najlepszy sposób na spędzenie czasu między zakrętami 😜

-> E46-> E39-> G20

Opublikowano

nie traktuję ale proszę o podpowiedź - mam silnik 3.0 D oznaczenie M 57 to którego powinienem użyć ? czy brakuje czegoś mi w tym programie ?? A co oznacza to DDE 3.0?

http://img809.imageshack.us/img809/8545/inpawybr.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

mam nadzieję, że DDE 3.0 nie traktujesz jako oznaczenia silnika 3.0 litra bo to nie to samo... :)
Opublikowano (edytowane)
DDE 3.0 jest w M47, a DDE 4.0 M57. Jaki problem sprawdzić skoro masz auto i fejsa? Jak źle wybierzesz nic sie nie stanie, oprócz tego ze się nie połączy. Edytowane przez rudesmen
Największe forum maszyn budowlanych www.kopaczka.pl
Opublikowano
ja mam tą samą wersję auta tyle że po lifcie i używam DDE 4.0. Wszystko działa bez błędnie :cool2:

...Przyspieszenie to najlepszy sposób na spędzenie czasu między zakrętami 😜

-> E46-> E39-> G20