Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

niedawno sprzedalem bmw5 i kupilem bmw730ia 92rok ma ona instalacje gazowa i wszystko chodzilo dobrze zrobilem na niej 2tys km ale nie miala mocy ani na gazie ani na benzynie ale gaz chodzil wysmienicie nic sie nie dzialo, ostatnio auto dostalo straszliwej mocy dopiero teraz czuje ze mam 3.0 silnik ale niestety jak daje gaz do dechy to zdarzaja sie wybuchy i az filtr powietrza wyjezdza i czaem kolo przeplywomierza rozwala obrecze i uszczelki i musze wszystko skladac, ale zaznaczam ze tylko jak daje gaz do dechy i to najczesciej na niskim biegu a tak jest ok,

NAPISZCIE CO MOGE Z TYM ZROBIC I JAK U WAS SIE SPISUJE GAZ W BMW

pozdrawiam i z gory dzieki!!!

gg 755783

mail [email protected]

BARTAS

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Krótko - niedopasowana mieszanka.

Zagrożenie - za którymś razem przy wybuchu będziesz musiał nie tylko poskładać dolot, ale również zakupić nowy przepływomierz... a to boli.

Nie napisałeś jeszcze, jaka to instalacja... więc nic więcej nie da się stwierdzić.

Kai
Opublikowano
ja mam pokrywke od przepływomierza na spręzynach to w razie strzału wraca na swoje miejsce, na filtrze powietrza tez mam klapke :D
http://img412.imageshack.us/img412/7442/niskamala0udjt7.jpg