Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Też dziś otrzymałem moja paczuszke i niestety raczej bez rozkrecania tunelu sie nie obejdzie. Moze całkowicie wyciagać nie trzeba będzie ale na pewno trzeba bedzie go poluzować aby wkrecic 2 wkrety od dolu. :(

Ja wezme sie za to w przyszlym tygodniu bo przy okazji bede radyjko diagnozowac.

Najbardziej mnie zastanawia czym to wyciac. Katówka nie da rady bo to troche za małe ale mysle o wiertarce z jakims dobrym wiertelkiem. A wy jak planujecie to zrobić?

Opublikowano

dobry ostry noż :8) + ewentualnie drobny pilnik :twisted: i bedzie ok :)

z tego co poczytalem to reczny mniej wiecej wiem juz jak sciagnac :) - od strony tylnej kanapy :) moze jakos sie uda

a drazek zmiany biegow - wrzucam na 2 bieg i ciagne ku gorze :)

dobrze zalapalem z tym sciaganiem ? na cos trzeba uwazac zeby nie urwac ? bo ja juz jestem "chory" i przy ladnej pogodzie jutro sie zabiore za to - kij ze jestem chory :) modzic trzeba :P :mrgreen:

Opublikowano

lukolo - to nie smart gdzie wszystko jest jednorazowo , aby coś urwać to trzeba być naprawdę fizycznym :) .

Ja ściągełm już raz tunel bo motnowałem podłokietnik , ale nie pamiętam jak to robiłem :) . Wiem że chyba pod mieszkiem ręcznego jest śrubka , po bokach tunelu i trzeba ściągnąć wykończenie koło gałki aby tunel nam całkowicie zszedł .

Opublikowano

moze nie wygladam ale krzepe mam :D w koncu gornikiem jestem :) jutro sie pobawie i obczaje jak sie to sciaga :)

tak btw smart nie smart wszystko da sie zepsuc niekoniecznie specjalnie :)

jutro popoludniu zdam raporcik :) o ile bedzie ladna pogoda :)

Kamilu :) Łukasz jestem tak przy okazji :8)

Opublikowano
jak bys robil i mial aparacik przy sobie bylo by milo jakas mini galerie z matazu umiescic. :)
Opublikowano

ja w dalszym ciągu nie otrzymałem uchwytu :evil:

jak wspominałem wcześniej ,nie spieszy się bo obecnie śmigam Lanosem hehehe ,no ale w końcu mógłby dojechać ...

Tomek

Używane części do komputerów .

http://img409.imageshack.us/img409/6589/mkbmw.gif

Opublikowano
w dalszym ciągu nie otrzymałem :/

Tomek

Opublikowano

a w przelewie napisales wszystko jak trzeba ? nick z forum tez ?? zadzwon do niego albo napisz maila i wyjasnij sprawe :) jesli wyslal niech ci pokaze stosowny dokument :)

A TAK BTW :) :twisted:

GOTOWE :mrgreen:

Opiis montazu chcecie tutaj czy utorzyc nowy temat ?? :8)

Opublikowano

dawaj dawaj ,najwyżej ktoś przyklei :)

pokaż jak wyszło ...dużo się narobiłeś ?

Tomek

• 2 lata później...
  • 8 lat później...