Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie czy istnieje możliwość dołożenia systemu ASC+T do E36 z ABS silnik M50B20 Vanos rok 1994.Jeżeli wogóle istnieje taka możliwość to w jakie podzespoły sie zaopatrzyć żeby zacząć montaż. Z góry dziękuje za wskazówki pozdr.

Bramy, Ogrodzenia, Konstrukcje Stalowe, Balustrady nierdzewne, Wiaty i Magazyny, Zadaszenia, Garaże blaszaki, Metaloplastyka. Serdecznie zapraszam Lisia Góra ok.Tarnowa 500-393-863

www.firma-konstal.pl [email protected]

Opublikowano
Był już taki temat i chyba wszyscy jednogłośnie doszli do wniosku że nie warto, zbyt duże koszta operacji i trudność a opcja ta decyduje bezpośrednio o bezpieczeństwie i musi być zrobione idealnie (ja np nie ufał bym tej funkcji dołożonej przez 95% mechaników których znam).
Opublikowano

to zależy dla kogo jakie koszty są "duże". ja osobiście w samochód włoże ostatnie pieniądze i nigdy nie było mi żal ani grosza na moje BMW.

odnośnie montażu to osobiście sie za to wezme (mam wykształcenie w tym kierunku, wprawdzie nie pracuje w zawodzie ale lubie sobie podłubać przy samochodach czasami), ew prosze o linka do takiego tematu bo jakoś nie znalazłem, możliwe że źle szukam :mad2:

Bramy, Ogrodzenia, Konstrukcje Stalowe, Balustrady nierdzewne, Wiaty i Magazyny, Zadaszenia, Garaże blaszaki, Metaloplastyka. Serdecznie zapraszam Lisia Góra ok.Tarnowa 500-393-863

www.firma-konstal.pl [email protected]