Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy istnieje możliwość podniesienia obrotów biegu jałowego za pomocą INPY w E46 320d M47N 150PS? Jeżeli tak, to proszę o procedurę.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
INPĄ nie zrobisz, NCSem chyba też nie, DISem na pewno się da. Ja już nie pamiętam, jak to szło, TC chyba ostatnio podnosił.
Opublikowano

Chcę trochę podnieść, ponieważ po wymianie złącza elastycznego buda dostała drgań.

Pewnie poduszki silnika są do wymiany, ale na razie nie mam dostępu do kanału, dlatego na chwilę obecną posiłkowałbym się wyższymi obrotami.

Opublikowano
Chcę trochę podnieść, ponieważ po wymianie złącza elastycznego buda dostała drgań.

Pewnie poduszki silnika są do wymiany, ale na razie nie mam dostępu do kanału, dlatego na chwilę obecną posiłkowałbym się wyższymi obrotami.

ja też tak chciałem zrobic ale nikt w okolicy disa nie ma :(

Opublikowano

wchodzimy w Disie w Diagnostykę potem Service Function dalej Drive wybieramy sterownik silnika DDE w zależności od wersji potem Calibration następnie Idle Speed potem Test Plan reszta dalej z instrukcją Disa !!!

Inpą się nie da NCSem także nie ......

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/