Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szanowni Koledzy,

Czy ktoś z Was korzysta w Galaxy w swoim E60/61?

Telefon łączy się przez bluetooth bez problemu.

Niestety książka nie "ściąga" się, a właściwie ciągle jest info "please wait".

Jest może jakiś "myk", który odblokuje mi książkę?

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mój galaxy S łączy się bezproblemowo z BT ale zauważyłem, że nie kopiuje mi wszystkich kontaktów mam ich bardzo dużo,nie wiem czy jest jakieś ograniczenie ilości.

Dodam, że kontakty mam zapisane w telefonie nie na SIM

Opublikowano

tmks2, a masz kontakty tylko na SIMie czy w telefonie i kontaktach googlowych też?

Pytam, bo mi tez nie ściąga nic z książki telefonicznej.

I jaki masz rocznik samochodu? Updatowałeś soft w samochodzie?

Opublikowano

Wszystkie kontakty mam w telefonie, w telefonie mam również zaznaczone by pokazywał tylko kontakty z tel a nie z SIM.

W telefonie mam wgrany soft niebrandowany tzn wywaliłem oryginalny operatora i wgrałem android 2.2.1 nr wersji FROYO.XWJS5

Rocznik samochodu 2007.01 przed liftem nic nie updatowałem, przynajmniej nie ja jako właściciel, można jakoś sprawdzić wersję oprogramowania w BMW Prof? jeśli tak, napiszcie jak to sprawdzę

pzdr.

Opublikowano
Tez mam ten problem, nie sciaga mi części kontaktow, ktore mam zapisane na karcie sim, z tymi z telefonu nie ma problemu
Opublikowano
Da da! Pojechalem w dluzsza trase i kontakty w koncu sie pojwily! Wymagalo to po prostu wicej czasu. Wszystkie kontakty mialem w pamieci telefonu. Telefon z identycznym softem co kolega tmks2
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Odgrzeje temat bo przesiadlem sie na galaxy s2, i u mnie caly czas zrywa polaczenie co 4-5 sek i laczy sie ponownie, i tak w kolko, jakby nie zdazy zsynchronizowac ksiazki, czy u Was tez bylo podobnie?

z pozdrowieniami

bArT

Matematyka to nie ma technika, moja tematyka matematyki nie dotyka. / k44

Opublikowano
Ja nie mam problemu, działa wszystko.pozdrawiam

Wysłano z GT-I9100 z użyciem Tapatalk

Kontakty masz w telefonie tak?

Ja uzywam exchange do synchronizacji kontaktow.

Htc i iphone dzialaja ok

z pozdrowieniami

bArT

• 2 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano
W końcu się udało z SGS2. Pomogła aktualizacja softu w module BT w aucie na trochę nowszy.

z pozdrowieniami

bArT

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

Mam BMW 525D Touring 2005r. i zastanawiam się czy posiadam bluetooth?

Jak nie to gdzie się istaluje kartę SIM. Dodam, że telefon mam wbudowany gdzies tam :)

W sumie to najlepiej się dowiem jak rozkoduje VIN.

Pozdrawiam

Opublikowano

Piękny post :)

1. Rozkoduj VIN, wtedy będziesz wiedział na 100%.

2. Wejdź do I-drive i w menu Komunikacji powinien być BT.

3. Wbudowany telefon jest w podłokietniku.

z pozdrowieniami

bArT

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam.

U mnie wyglada to tak...

BMW E60 530i 2004, telefon w podlokietniku.

Telefon - SAMSUNG GALAXY NOTE, kontakty w pamieci telefonu (nic na karcie SIM).

Nawigacja z mniejszym wyswietlaczem i jednym czytnikiem (nie wiem czy ma to znaczenie).

Mam problem z polaczeniem Samsunga Galaxy Note. Komorka i BMW sie widza. W opcjach BT wszystko ok - telefon sparowany z autem. Ale w IDrive wyswietl tylko komunikat o braku karty SIM w telefonie (tym z podlokietnika). Nie ma tam nic o Samsungu Galaxy Note, zadnych kontaktow, zupelnie nic).

Popelnilem gdzies blad w synchronizacji? Albo po prostu czegos nie zrobilem..., by dokonczyc synchronizacje?

F30 330i, 252 hp, xDrive, 2017
Opublikowano

Nie udalo mi sie to. W menu KOMUNIKACJA wyswietlany jest tylko komunikat ze szkicem karty SIM i informacja, ze nie ma karty SIM,

W ustawieniach BT w zakladce PHONE widnieje moj telefon. Jednakze, nie moge ani dzwonic poprzez IDrive, ani nawet skopiowac ksiazki telefonicznej. W menu telefonu poza polaczeniem BT z BMW trzeba wybrac jakas opcje? COs na zasadzie "kopiuj ksiazke telefoniczna? Albo Synchronizuj?

Opublikowano

po prawidlowym parowaniu, kontakty synchronizuja sie same

usun w aucie telefon a w telefonie auto i sprobuj raz jeszcze zrobic parowanie

ja niestety musialem zrobic update softu BT bo nie chcial mi parowac SGS2, caly czas laczyl i rozlaczal - antenka pojawiala sie na wyswietlaczu i gasla, moje auto '03 i navi business

z pozdrowieniami

bArT

Opublikowano

Usuwalem telefon z auta i auto z telefonu. Parowalem kilka, jak nie kilkanascie razy. Bez skutku. Sparowac sie da.. Nic poza tym... :(

Moje z 2004, navi z mniejszym wyswietlaczem i jednym czytnikiem...

Opublikowano

w sume obiawy podobne do moich, u mnie IP3,4 chodzily ok, ale SGS nie chcial, caly czas rozlaczal sie, dopiero po zmianie softu dziala ok.

a mozesz przetestowac jakis inny telefon?

z pozdrowieniami

bArT

Opublikowano

Samsung Galaxy Note (android) - nie dziala

HTC Touch HD (Windowd 6.5) - nie dziala

W opcji bluetooth widac obydwa telerony. Da sie je z3sparowac z BWW. Mimo to nie widac ich w menu komunikacja.