Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam bardzo duży problem mianowicie wygląda to tak: wymieniłem klamkę od kierowcy przykręciłem itp., no i elegancko otwierało i zamykało dzwi za 5 razem gdy zamknąłem dzwi, już nie chcę się otworzyć anie od zewnątrz ani od wewnątrz nawet centralny nic nie pomaga, próbowałem tam kombinować ale już nie wytrzymywałem psychicznie ;) i postanowiłem napisać ten post. Jak mogę otworzyć te dzwi? pomocy!!

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu. Następnym razem otrzymasz ostrzeżenie. mattiss

Opublikowano

Mogło Ci cięgno spaść z zamka. Ciężko gdybać.

Jak możesz wejść do samochodu, to ściągnij boczek i zobacz co się w środku dzieje.

Nie sądzę, by ktoś publicznie napisał instrukcję włamywania się do samochodu.

Opublikowano
właśnie boczki to już na początku wymontowałem wraz z szybą i prowadnicą szyby bo wymieniałem klamkę , ale wszystko jest ok cięgna są na swoim miejscu to co może być?
Opublikowano
witam.miałem ten sam problem,w zime to musiałem czasem nawet mocno walic w zamek.zima strasznie ciężko chodził,ale tylko od środka.
Opublikowano
Kolego jeżeli masz centralny zamek to spróbuj podać mu napięcie na siłownik i może ci otworzy drzwi :? A potem rozbieranie i wyciąganie zmka,i składanie na nowo :roll:
"Nieudana Operacja To Połowa Udanej Sekcji"
Opublikowano
Kolego miałem dokładnie ten sam problem. Wymieniłem klamkę i zatrzasnęły mi się drzwi też od kierowcy.Do auta wszedłem przez otwarte okno które zawsze zostawiam jak coś robię. Wszystko działało. Siłownik od centralnego działał wszystkie cięgła chodziły ale drzwi i tak nie otworzyłem. Pukałem stukałem i nic. Nie zastanawiałem się długo i zamówiłem zamek z allegro. Zamek w zatrzaśniętych drzwiach popsułem. Dużo zabawy przy tym było ale udało się.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
No właśnie też już troszeczkę popsułem zamek , jeszcze tylko od środka trochę zabawy i go wyciągnę , no i będę musiał zamówić nowy zamek z allegro.